یه چیزی بهت بگم ، تو فامیل و دوستان من آخر از همه ازدواج کردم ولی کل شوهراشون به گرد پای شوهر من نمیرسن از هر لحاظ. به دیر و زود بودن نیست ، صبور باش انشاالله بهترینش میاد
فدات من ی سال ازت بزرگترم یه دوست دارم همش میگف همه متاهل شدن ازدواج کردن من موندم خیلی ناراحت بود چن سال بود خاستگار نمی اومد امروز ی اقای متشخص و خانواده دار اومدن خاستگاریش بخت خوب نصیبش شده خانواده بسیار متین الهی بخت خوب بیاد سراغت نه هر بختی مث دوستم ان شالله عاقبت بخیر شی فعلا تا میتونی به خودت برس و هدفای زندگیت❤
دیر بود ولی با شکوه بود 😂 من ۳۵ سالگی ازدواج کردم ولی با یه آقای توپ از هر نظر و همه این سالهای بی شوهری و شست و برد، البته انشاالله شما زودتر ازدواج میکنی ولی خب میگم به دیر و زودی نیست ، فک نکن اگه دیر بشه تموم میشه، در کل بهت پیشنهاد میدم تلاش کنی یعنی منتظر هم نباش در بزنه ، تو محیط باش
دیر بود ولی با شکوه بود 😂 من ۳۵ سالگی ازدواج کردم ولی با یه آقای توپ از هر نظر و همه این سالهای بی ...
دقیقا برای خودم مهم نیست ولی چون همه اطرافیان یک دفعه ازدواج کردن دختر خاله دختر دایی اینا یکم از موقعیت خودم ترسیدم 😂 خداروشکر که ازدواجتون خوب بوده ملاک هم همینه
دقیقا برای خودم مهم نیست ولی چون همه اطرافیان یک دفعه ازدواج کردن دختر خاله دختر دایی اینا یکم از مو ...
ببین بستگی داره ، اول از همه رو یه کاغذ بنویس که دقیقا چه شوهری میخوای یعنی واقعا باید مشخص کنی که دقیقا چی میخوای ، یه کارخونه دار ! یه کارمند ! یه پزشک ! اینا و جدی میگم تک تک ویژگی هایی که میخوای و مشخص کن و بعدش باید متناسب با چیزی که میخوای تو محیط هایی بری که اون مدل افراد رفت و آمد دارن و مطمئن باش خواستگار پیدا میشه