2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمی دونم ولی خیلی رفته تو مخم 😂

یه چیزی بهت بگم ، تو فامیل و دوستان من آخر از همه ازدواج کردم ولی کل شوهراشون به گرد پای شوهر من نمیرسن از هر لحاظ. به دیر و زود بودن نیست ، صبور باش انشاالله بهترینش میاد

ممنونم عزیزم ♥️حتما ولی گاهی اذیت میکنه آدمو

فدات من ی سال ازت بزرگترم یه دوست دارم همش میگف همه متاهل شدن ازدواج کردن من موندم خیلی ناراحت بود چن سال بود خاستگار نمی اومد امروز ی اقای متشخص و خانواده دار اومدن خاستگاریش بخت خوب نصیبش شده خانواده بسیار متین الهی بخت خوب بیاد سراغت نه هر بختی مث دوستم ان شالله عاقبت بخیر شی فعلا تا میتونی به خودت برس و هدفای زندگیت❤

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
دقیقا همین طور هست 😞

بعضی مامان و باباها بچه هاشون به سن ازدواج میرسن کمر همت میبندن که سریع ازدواج کنه😂

بعضی مامان باباها یکم بیخیال ترن😅

تهش هر دو گروه ازدواج میکنن❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
فدات من ی سال ازت بزرگترم یه دوست دارم همش میگف همه متاهل شدن ازدواج کردن من موندم خیلی ناراحت بود چ ...

حتما عزیزم مرسی از جملات مثبتت حتما چند تا هدف خوب دارم 🙏

😂😂😂

مامان دوستم واسه که ازدواجش جور بشه رفت تو کار معرف ازدواج شدن!

پسر خوبایی که معرفی میکردنو واسه دختر خودش سوا میکرد😂

حالا مامان من😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چه خوب 😍 خوشبخت باشی عزیزم چند سالگی بوده؟

دیر بود ولی با شکوه بود 😂 من ۳۵ سالگی ازدواج کردم ولی با یه آقای توپ از هر نظر و همه این سالهای بی شوهری و شست و برد، البته انشاالله شما زودتر ازدواج میکنی ولی خب میگم به دیر و زودی نیست ، فک نکن اگه دیر بشه تموم میشه، در کل بهت پیشنهاد میدم تلاش کنی یعنی منتظر هم نباش در بزنه ، تو محیط باش 

دیر بود ولی با شکوه بود 😂 من ۳۵ سالگی ازدواج کردم ولی با یه آقای توپ از هر نظر و همه این سالهای بی ...

دقیقا برای خودم مهم نیست ولی چون همه اطرافیان یک دفعه ازدواج کردن دختر خاله دختر دایی اینا یکم از موقعیت خودم ترسیدم 😂 خداروشکر که ازدواجتون خوب بوده ملاک هم همینه 

یعنی چی تو محیط؟

دقیقا برای خودم مهم نیست ولی چون همه اطرافیان یک دفعه ازدواج کردن دختر خاله دختر دایی اینا یکم از مو ...

ببین بستگی داره ، اول از همه رو یه کاغذ بنویس که دقیقا چه شوهری میخوای یعنی واقعا باید مشخص کنی که دقیقا چی میخوای ، یه کارخونه دار ! یه کارمند ! یه پزشک ! اینا و جدی میگم تک تک ویژگی هایی که میخوای و مشخص کن و بعدش باید متناسب با چیزی که میخوای تو محیط هایی بری که اون مدل افراد رفت و آمد دارن و مطمئن باش خواستگار پیدا میشه