2777
2789
عنوان

ارائه خدمات رنگ مو👰👰👰

15689 بازدید | 1207 پست

😀😀😀

مشاوره رنگ مو میدم تاجایی که در توانم باشه

سوالی داشتید به تاپیکم مراجعه کنید 

مچکریم😙😙😙😙😙

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یعنی دیگه همه رفتن آرایشگاه و کسی مشکلی نداره؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین تاپیک منظورتونه؟

بله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مجردم و پوستم سفیده و صورتم لاغر بیضی شکله بنظرتون چه رنگی مناسبمه؟ خودم قهواه ای دوس دارم ولی می ...

به پوست سفید هر رنگی میاد ولی من بیشتر رنگهای متوسط و تیره پیشنهاد میدم حالا بستگی به تنش داره گرم باشه سرد باشه تن قرمزی داشته باشه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه بگی این چ رنگیه

نسکافه ای روشن هستش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مى شه لطفا يه تركيب بهم بگى 

رنگ مورد نظرم قهوه اى متوسط طبيعيه 

كه سفيدهارو هم پوشش بده و به قرمزى و نارنجى و زرد نزنه 

من هر رنگ كه مى ذارم تهش به قرمزى و نارنجى مى زنه 

ممنونم 

یعنی دیگه همه رفتن آرایشگاه و کسی مشکلی نداره؟؟؟

من پوستم خیلی سفیده و چشام قهوه ای و صورتم بیضی زمینه موهام هم خرماییه چه رنگی بزنم بیشتر یه صورتم بیاد؟

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
سلام من پوستم نه خیلی روشنه نه تیره خواستم بدونم کدوم رنگ بهم میاد؟ تمام دکلره مو تا سرشونه چقد در ...

ببینید رنگ پوست ملاک نیست مدل قیافه هم خیلی تاثیر داره شاید من بگم بهتون نیاد اینو باید خودتون تجربه کنید که روشن میاد بهتون یا تیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام...من پوستم گندمی هستش... موهای خودم از اول لخت و ابریشمی نبود... یکم خشن بود... ولی الان بعذ چند بار رنگ (دکلره نکردم تا ب حال) یکم زبر تر شده... ولی کش نمياد و نمیشکنه.. اول اینکه آیا موهام سوخته؟ دوم اینکه چیکار کنم بهتر بشه... نرم کننده استفاده میکنم.... 

پیشاپیش ممنونم ازتون 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی