2777
2789

مبارکه بگو

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از تزریق آمپول گذشته؟ من تاپیکهای قبلیتون بودم اگر هنوز ۱۴ روز کامل نشده بی بی چک مثبت کاذب هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانوما من ده روز مونده به پریود با کمال تعجب فولیکول ۲۰داشتم بدون دارو دکتر بهم دوتا امپول اچ سی جی داد بهم برای ازاد سازی الان از تاریخ پریودم ۳روز گذشته بیبی چند میزنم بعد ده دیقه یه رب هاله میندازه بنظرتون امیدی هست؟

چند روز از تزریق آمپول گذشته؟ من تاپیکهای قبلیتون بودم اگر هنوز ۱۴ روز کامل نشده بی بی چک مثبت کاذب ...

اتفاقا حرف شما خیلی تو فکرمه ولی از دکترم پرسیدم میگه احتمالش خیلی کمه که تاثیره امپول باشه

اتفاقا حرف شما خیلی تو فکرمه ولی از دکترم پرسیدم میگه احتمالش خیلی کمه که تاثیره امپول باشه

توی خیلی از موارد بیبی چک هاله دار مثبته

انشاالله که برای شماهم همینه

فردا صبح که ادرارتون غلیظ بود تکرار کنین انشاالله که بارداری

معمولا آمپول بعد چهارده تا پانزده روز خونریزی میندازه اگه باردار نباشی 

اگه از این تایم گذشته و تاخیر داری و هاله هم داری ایشالا که بارداری 

گر دوْر فلک این همه نامرد نِمیبود     در جمجمه ی شیر شغال آب نمیخورد 

این آمپول دقیقا هورمونی هست که ترشح میشه وقتی لقاح رخ میدهد و شما این آمپول رو زدی و داخل بدنت هست تا ۱۴ روز ...

اینجا من زیاد دیدم همچین تجربه ای 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

موارد مصرف آمپول (HCG) چیست؟

وقتی آمپول اچ سی جی را تزریق می‌کنید، ممکن است تا ۲ هفته در بدن (و ادرار) شما باقی بماند. اگر در این مدت بیبی چک انجام دهید، در اثر دارو، نتیجه مثبت خواهد بود ولی این نتیجۀ مثبت به‌ مفهوم باردار شدن نیست و در واقع همان‌ نتیجۀ مثبت کاذب است