2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکه ک گفتن خوبه با عروسک وگرنه پول و لباس زیاد ذوق نمیکنن طلام بعدن ذوق میکنن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
سکه پارسیان در حد یه تومن هست؟؟

بله ۷۰۰ تومن هم هست 

فقط برید طلافروشی محل کع اعتماد دارید 

این سکه تا سالها براشون میمونه برادر من برای چهل روزه پسرم یک سکه پارسیان ۱۵ سال پیش داده بود هنوز وقتی پسرم میبینم میبینه میگم کادو دایی .

سکه بگیری سالها بعد هم از ارزش نمیافته ولی پول خرج میشه لباس دور انداخته میشه

بله ۷۰۰ تومن هم هست فقط برید طلافروشی محل کع اعتماد دارید این سکه تا سالها براشون میمونه برادر من بر ...

راست میگی خیلی ممنونم حتما به خانوادم پیشنهاد میدم

اوهوم آخه اونا هیچی نمی‌فهمن کهیه سالشون تازه میشه

عروسک و میفهمن ولی خب سکم اسم داره دیگ میدونی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.