2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون چیزی دیدم و شنیدم ک از گفتنش وحشت دارم

😟😟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

البته منم طول کشید تا به این چیزا رسیدم،متاسفانه یه چیزیه که باید سرت به سنگ بخوره که بفهمی

بله .کاش کاش جوون هامون بجای اینکه خودشون بخان تجربه کنن از تجربه بزرگترهااستفاده میکردن

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ی سریا فریب میخورن ولی ی سریا خود خواسته ان دسته دومی خیلی ترسناکه

من قبلا فکر میکردم مشکل از خانواده هاست ولی الان به این نتیجه رسیدم همه چی به ذات ادم برمیگرده

یعنی ی دختر چقدر باید خنگ باشه ک سر حرفای ی پسر دوزاری بی خاصیت خودشو ب فنا بده😑

ضرمیزنه خب میگه ب من اعتماد کنو اینا

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

من قبلا فکر میکردم مشکل از خانواده هاست ولی الان به این نتیجه رسیدم همه چی به ذات ادم برمیگرده

خانواده هم تا حد زیادی مقصره این نیست ک فقط ب ذات باشه بچه تو خونواده مثل ی بذر گل میمونه هرچقدر مراقبش باشی شکوفا میشه و گل میده اگرم خوب مراقبت نکنی زرد و پژمرده

ببین فرق میکنه، من با نامزدم دوسال دوست بودم تو دوستی رابطه کامل نه ولی یچیزایی بود بینمون ولیییی بع ...

میشه باهم حرف بزنیم

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

خانواده هم تا حد زیادی مقصره این نیست ک فقط ب ذات باشه بچه تو خونواده مثل ی بذر گل میمونه هرچقدر مرا ...

درسته ولی ذات ادمم خیلی مهمه من خودم میشناسم تو اطرافیان که دوتا خواهر تویه محیط بزرگ ولی هیچکدوم مثل هم نیستن

اگر قلقلکش گل کرده میخواد تو رو هم قلقلک بده بعدش که کارش رو کرد مثل یه تیکه دستمال ولت می‌کنه چون چاره‌ای ندارن بخواد هم خانواده اش نمیزارن برا هم بمونی. اونوقت شما میتونید با یک آبروی پاره وبعدش تاپیک خودکشی .....