2777
2789
عنوان

حاضری با چقد حقوق بری سرکار❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 86 پست
با اتوبوس و مترو تاكسي خطي برو. ارزونتر بشه

نمیشه اونجایی ک میگم 

هیچ وقت حوصله اینکه بخام بااتوبوس برم ندارم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اتوبوس و مترو تاكسي خطي برو. ارزونتر بشه

راهش اتدبوس خور نیس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلییی بدههه حساب کنه ببینی قیمتو اشتباهی دیدیپس نمیگیره دیگه نه؟عب نداره حالا خودتو اذیت نکنبپوش دی ...

برای دخترم گرفتم باباشون بهش خرجی نمیده ماهی یه بار که میبینتشون ۲۰۰میده دستشون این بچه مدرسه می‌ره نمیگه خوراکی میخواد کفش هاش پاره آن تو پاش مامانم برای مدرسه اش خرید نمیگه بچه ام کفش نداره دخترمو گفتم بهش بگو کفش میخوام میگه برج دیگه برات میخرم نمیدونم به خدا چکار کنم به خدا واگذار کردم ولی معلوم نیست کی حق خودمو بچه هامو ازش بگیره

اگه وضععم اینقدر که توصیف کردب خراب باشه ۴ تومن ولی الانه زیر حقوق وزارت کار کار کردن ظلمهر

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برای دخترم گرفتم باباشون بهش خرجی نمیده ماهی یه بار که میبینتشون ۲۰۰میده دستشون این بچه مدرسه می‌ره ...

جدا شدی عزیزم ؟ نفقه نمیده؟ شکایت نکردی ازش؟

کم کم دارم با قدم کنار میام