2777
2789

دلم برات تنگ شده امیر هر چند خیلی لاشی بودی اما من علاقه به تو قلبی بود و پاک 🥺🗿💔

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا امیرا همه اینحورن😐

نمی‌دونم تازه این امیری که من میگم پس نی سایتی بود 😐🫶

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

🤣 اگه بفهمه خودشو قطعه قطعه میکنه چند سال زحمت کشید ریشش نیم متر شده🤣

😂😂کیوت شده چون عاشق شده 

ریشاش شده اسباب بازی😂

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

چرا ؟.البته تو محازی نمیشه ادمارو شناخت

آره دیگه مجازی نمیشه ادمارو شناخت خاک تو سرش 😂

خودت امیر نیستی؟🤣

نه بابا من غلط کنم یدونه داشتم اونم پر زد و رفت 🗿💔😂

نه بابا من غلط کنم یدونه داشتم اونم پر زد و رفت 🗿💔😂

یه کاربر بود برا خودش تو اون حسابش تاپیک زد که نه به مثلا حسن 🤣😐با یه خساب دیگش برا خودش تاپیک میزد🤣

یه کاربر بود برا خودش تو اون حسابش تاپیک زد که نه به مثلا حسن 🤣😐با یه خساب دیگش برا خودش تاپیک میز ...

کم داشته اون 😂😂😂😂