2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 48 پست
نه نرفتم اما همون روز جنین و جفتش و دیدم که افتاد

بچما با چشم خودم دیدم، ازش عکس گرفتم 

زندگیم سیاه شد 

بعد ۱۳ سال خدا بهم دادش و بعد ۴ ماه از دستم رفت . 

نمیتونم ب زندگی ادامه بدم 

یکم ساکتم یهو بلند بلند جیغ میزنم و بچما صوا ميزنم  

ی پسر خوشگل و تپلو 

بگو من چکار کنم 

بگو چ خاکی ب سرم بریزم 

فقط بهم بگو

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچما با چشم خودم دیدم، ازش عکس گرفتم زندگیم سیاه شد بعد ۱۳ سال خدا بهم دادش و بعد ۴ ماه از دستم رفت ...

دوست عزیز چیکار میشه کرد تقدیر ماهم اینجوری رقم خورده صلاح و خواست خدا برای ماهم اینجوریه نمیشه باهاش جنگید باید صبوری کرد و از خودش خواست تا کمکمون کنه😢

بعداز۱۳ سال معجزه شد.خیلی سال بود که فکر بچه دار شدن و از سرمون بیرون کرده بودیم و زندگیمونو میکردیم.اما بعداز این همه سال بیخیالی و ناباروری باورم نمیشددوماهه عقب انداختم رفتم سونو(۱۴۰۳/۰۹/۲۶) گفت ۸ هفته هستی و سالمه.نگم براتون ک چ روزی بودوچه ذوقی کردیم.یک ماه بعدش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت عادیه دوروز بعدش کیسه ابم پاره شدوجنین سه ماهم سقط شد(۱۴۰۳/۱۰/۲۷)😭اخه چرااین اتفاق افتاد😭من ک بیخالش شده بودم حالابااین غم و دردسنگین چ کنم😭 دعاکنیدخدابه زودی بارداری موفق وسالم قسمتم کنه دیگ صبرم تموم شده ودارم دیوونه میشم😭

سقط طبیعی چیه؟؟؟من یبار جنین ۴و نیم ماهم کیسه ابم پاره شد سقط شد از شدت لخته کورتاژ شدم دگ یادم نیس

سلام. شما بعد از سقط تون باز باردار شدین؟  اگه آره چه کارهایی کردین ؟ پیش چه دکتری رفتین؟ یا چه آزمایش هایی دادین؟ این اتفاق برای منم افتاده😔