2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمیرا حقش این نیست پشینه پشت میز🥲کیثافت

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دقیقا ولی سمیرا نه بیگناه بود نه گناه کار

وا فیلمو دیدی اصلا؟ سمیرا هم به اندازه مالک گناهکار بود

دستور قتل حاج عمو و عبدی و و و 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من بنظرم سمیرا لیاقتو داشت که تو اون جایگاه بشینه اما نه با این راه .حق سیما این نبود.نمی گم مالک و ...

خاک تو سرش سمیرا دقیقا ی حیوون درنده بود.حالا بشین پشت اون صمدلی بقول خودشون ماتمکده ببینم میخواد چه غلطی بکنه زنیکه روانی 

بچه هاش خیلی هم مهم بودن که کل یک فصل رو افسرده بود و مریض شده بود هنوزم مشکیش رو درنیاورده! از مرگ ...

اون بچه هاشو هم وسیله قدرت طلبیش کرد.کلا جز خودش  هیچی براش مهم نبود اینو پسرش و‌روانشناسشم بهش گفت