2777
2789
عنوان

نامزدم❤️‍🩹😞

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 35 پست

واقعاً با این حرفها شما که چی بگم ما هم حس کردیم ازتون عمدا داره فاصله میگیره و رفتارش بسیار سرد و بی احساس هست 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

خب پس حق داره بنده خدا

میدونم 

من یهویی احساسی میشم دلم تنگ میشه بهونه میگیرم

و گر نه میدونم حق داره

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بزار تو کار خودش باشه ولی درحد تلفن باخبر شدن ازهم رابطه داشته بهش بگو که بخاطر کارخانه زحمتی که داری میکشی واسه ما هست ولی منم درک میکنم ولی ندیدنت واقعا دوست دارم ببینمت پیشت باشم 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

قبلش با هم دوست بودین یا ازدواج تون سنتی بوده؟

ازدواجمون سنتی بوده

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

اره بزار تو کار خودش باشه ولی درحد تلفن باخبر شدن ازهم رابطه داشته بهش بگو که بخاطر کارخانه زحمتی که ...

الان بهش یه پیام دادم

ولی جواب نداد

الان بهش یه پیام دادمولی جواب نداد

جواب نمیده فعلا ناراحت بخاطر کار خواهر تون بزار کم کم یکی دوروز بگذره بعد زنگ بزن 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

مردا حرفشونو رک میزنن سرش شلوغه و خیلی هم سرش شلوغهولی مطمئن باش به فکرته یکم سعی کن درکش کنی عزیزم

چشم

خیلی سخته 

اینهمه دوری نه تنها همو نمیبینیم، 

اصلا تلفنی هم زیاد حرف نمیزنیم

روزی حدااکثر یه ربع

جواب نمیده فعلا ناراحت بخاطر کار خواهر تون بزار کم کم یکی دوروز بگذره بعد زنگ بزن

باسه گلم

باسه گلم

فدات بشم عزیزم خواهرت دلسوزی کرده برات سخت نگیر انشالله درست میشه

فدات بشم عزیزم خواهرت دلسوزی کرده برات سخت نگیر انشالله درست میشه

میدونم

ولی واقعا تحمل این روزا برام فوق العاده سخته

چشمخیلی سخته اینهمه دوری نه تنها همو نمیبینیم، اصلا تلفنی هم زیاد حرف نمیزنیمروزی حدااکثر یه ربع

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم 

شوهرم درگیر خونه ساختن بود از اونطرف سر کار هم میرفت و خودمم سر کار میرفتم 

یعنی کلا شاید دوسه هفته یک بار میتونست بیاد دنبالم در حد یه رب بیست دقیقه که برسم خونمون حرف میزدیم همو میدیدیم

خونه مون دوماهی یکبار میومد منم دیر به دیر میرفتم رسما خیلی وقتی نداشتیم اگرم وقتی بود از فرط خستگی از هوش میرفتیم

اما اصلا اینجوری نبود که محبتمون کمتر شده باشه فقط خیلی درگیر کارا بودیم ضمن اینکه شوهرم خیلی ذهنش درگیر خرج و مخارج خونه و عروسی بود و خیلی استرس داشت من سعی میکردم خیلی پاپیچش نشم و درکش کنم و تو خرج کردن درکش کنم و تا اونجا که میتونستم کمکش کنم

یکم زیادی پیگیری کردین 

خواهرت نباید زنگ‌ بزنه بگه چ گفتی ک‌نامزدت گریه کرده 

باز تو نباید زنگ بزنی بگی ببخشید خواهرم زنگ زده 

طرف حوصله نداشته 

اینهمه زنگ و پیگیری بدترش میکنه

بزار خودش بیاد سمتت

میدونمولی واقعا تحمل این روزا برام فوق العاده سخته

میدونم سخته ولی کار شوهرت سخته همه چی گرون میخواد چیزی کم نزاره براتون 

توام فقط روزی یکبار بهش بزنگ حا واحوال کن .اوضاع زمونمون یکم خرابه مردا طفلی باید خیلی زحمت بکشن یک قرون در بیارن. 

خودتو اویزون نشون نده هیچوقت مردا بدشون میاد. 

توام فقط روزی یکبار بهش بزنگ حا واحوال کن .اوضاع زمونمون یکم خرابه مردا طفلی باید خیلی زحمت بکشن یک ...

باش عزیزم