2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم اگه هیچوقت مادر نشم...

نه خیلیا پلی کیستیکن وباردار میشن عزیزم...از حالا تلقین نکن...به خدا توکل کن...دوستای منم جلوگیری طبیعی داشتن بدون چیزی...باردار نشدن اونموقع بعد از اقدام شدن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
چون اگه باردارم بشم ازدواج دووممونه و رفتن سر زندگی واسمون راحته اما شوهر من از ازدواج اولش یه پسر د ...

باید بری دکتر از روی سونوگرافی و ازمایش بگه اینجوری که نمیشه من خودم دوسال بدون جلوگیری باردار نشدم چون کیست تخمدان داشتم قرص میخوردم خوب میشدم ولی بازم کیست تشکیل میشد یک دوره اسپرین خوردم واسه کیست همون ماه باردار شدم

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
به نظرم جلوگیری کن یه دفعه دیدی حامله شدی. بعدشم شاید شوهرتم ضعیفه.کیستت سادست که میترکه؟؟دردش چجور ...

درد شدید و پیچ دهنده...افت فشار ....لرز...درد مبهم توو کمر و لگن....احساس منقبض شدن رحم...کاهش هوشیاری

شوهرم یه پسر از ازدواج اولش داره فکر نکنم اون مشکلی داشته باشه

باردارم بشم عیبی نداره خانواده ها متظر جواب ماان تا بریم سر خونه زندگیمون

باید بری دکتر از روی سونوگرافی و ازمایش بگه اینجوری که نمیشه من خودم دوسال بدون جلوگیری باردار نشدم ...

کیستم از این ی دونه ایاست پلی کیستیک نیستم شما هم مثل من بودی؟

وا من بودم اصلا نمیزاشتم بهم دست بزنه چه برسه تو این موقعییت بهم بگه نازا  عجب

ازدواج دوم حتی رابطه هم مهمه...مخصوصا منی که شوهر اولم اصلا مشکل داشتو با ما نمیخوابید از نظر شرعیم مشکلی نداره خانواده ها هم که میدونن 

کیستم از این ی دونه ایاست پلی کیستیک نیستم شما هم مثل من بودی؟

بله یدونه بود با قرص ال دی حل میشد ولی هفته بعدش میرفتم سونو مثلا اگه دفعه قبل تو راست بود اینبار میگفت تو چپ یکی هست ولی تا حالا نترکیده همون ماه اول قرص خوردم رفته اخرش یه ماه اسپرین خوردم دیگه کیست نداشتم رفتیم سونو گفت سالمی دو هفته بعدش باردار بودم بعد بچه هم دیگه کیست نداشتم

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

عزیزم واسه کیست باید تو دوره پریودی چیزایی که خون غلیظ میسازه نخوری تغذیتو حتما درست کن نوشابه شیرینی غذای چرب شکلات خیارگوجه ماکارانی و غذاهای سرد اصلا نخور.سبزیجات و میوه زیاد بخور صبح زود بیدارشی.ورزش کنی .