2777
2789
بسلامتی من و همسرم منتظریم بازنشسته بشیم مهاجرت کنیم مشهد

ممنونم❤️

آره شهر خوبیه در کل

من بد نمیگذره بهم وقتی میرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مشهد اردهال و کاشان و روستاهای اطرافش عالین خوانسار و روستاهای اطرافش یه روزه هم میشه رفت

خیلی عالیه سمت کاشان و اطرافش،من خونه پدرم بودم ،هروقت جایی پیدا نمی‌کردیم بریم می‌رفتیم کاشان و قمصرو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما لنگرودیم چسبیده به لاهیجان 😅😅خوش بگذره

قربونت گلم همچنین❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از وقتی ازدواج کردم (۷سال)فقط رفتیم شهرستان همسرم🏴‍☠️🥺امسال ی نقشه شیطانی اومده توی سرم ک کنسلش شه ...

😂😂😂ایشالا نقشت جواب بده من خودم متنفرم همش یه جا رفتن

ما میریم روستامون خونه داریم خیلی هم سرسبز و پنجه فقط بارون میاد

سلام عزیزم 

کجاست ؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم شما خودتون دزفولی هستین؟میشه جاهای دیدنیشو بگید؟

بله من دزفولی ام، شهیون و سردشت ،5تا خانه تاریخی داره که از زمان صفویه و قاجار هستن ،سد دز ،چال کَندی،پارک ساحلی ،موزه دفاع مقدس،مسجد های قدیمی، پل از زمان ساسانیان و چندتا هایپر بزرگ و همچنین بازارچه های قدیمی کلا هرجای شهرمون رو نگاه کنی زیبایی میبینید😍✨

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

ایشالا عزیزم دعا کردم سالم و سلامت باشی هرجا دلت خواست بری

مرسی عزیزم انشاالله شما هم همیشه سالم و سلامت باشید و با دل خوش سفر برید و به سلامت هم برگردید

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️