2777
2789
بسلامتی من و همسرم منتظریم بازنشسته بشیم مهاجرت کنیم مشهد

ممنونم❤️

آره شهر خوبیه در کل

من بد نمیگذره بهم وقتی میرم

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

مشهد اردهال و کاشان و روستاهای اطرافش عالین خوانسار و روستاهای اطرافش یه روزه هم میشه رفت

خیلی عالیه سمت کاشان و اطرافش،من خونه پدرم بودم ،هروقت جایی پیدا نمی‌کردیم بریم می‌رفتیم کاشان و قمصرو.....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ما لنگرودیم چسبیده به لاهیجان 😅😅خوش بگذره

قربونت گلم همچنین❤

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شوهرم خیلی تنبله تو رانندگی مسافرت بیشتر از ۳،۴ ساعت میگه با ماشین نه😭😭😭 بلیت هواپیمام که خیلی گر ...

بلیط قطار بگیرین

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

از وقتی ازدواج کردم (۷سال)فقط رفتیم شهرستان همسرم🏴‍☠️🥺امسال ی نقشه شیطانی اومده توی سرم ک کنسلش شه ...

😂😂😂ایشالا نقشت جواب بده من خودم متنفرم همش یه جا رفتن

ما میریم روستامون خونه داریم خیلی هم سرسبز و پنجه فقط بارون میاد

سلام عزیزم 

کجاست ؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم شما خودتون دزفولی هستین؟میشه جاهای دیدنیشو بگید؟

بله من دزفولی ام، شهیون و سردشت ،5تا خانه تاریخی داره که از زمان صفویه و قاجار هستن ،سد دز ،چال کَندی،پارک ساحلی ،موزه دفاع مقدس،مسجد های قدیمی، پل از زمان ساسانیان و چندتا هایپر بزرگ و همچنین بازارچه های قدیمی کلا هرجای شهرمون رو نگاه کنی زیبایی میبینید😍✨

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

ایشالا عزیزم دعا کردم سالم و سلامت باشی هرجا دلت خواست بری

مرسی عزیزم انشاالله شما هم همیشه سالم و سلامت باشید و با دل خوش سفر برید و به سلامت هم برگردید

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️