2821
2789
عنوان

شوخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار ی مثال برات بزنممن خودم عاشق ویدیو دیزاین کیکم ولی ب خودم قول دادم دیگه نبینمدوستمم عاشق اینجور ...

بدم اومد که اون عکسارو میدید بعدش منتظر من بود که بچه رو بخوابونم برم سروقتش 

تا الان که رفتم همیشه هم پیش قدم بودم نگاه کرده نمیرم انقدر نگاه کنه تا چشاش کور شه

فکر نکنم تصمیم خوبی باشه شاید فانتزی داره بهت نگفته بشین باهاش صحبت کن یا تنوع میخواد کمتر داشتین براش و ... 

سلامتی و خوشبختی دخترم

واقعا اینستا ذهن همه رو داغون کرده و همچنین از کار و زندگی انداخته

من ۴ سال پیش از رو گوشیم حذفش کردم و همیشه دوستامو می بینم کلی از وقتشونو میذارن پای اینستا ، من همیشه بهشون اعتراض میکنم

بنظرم از رو گوشیش پاکش کن دوتاتون ب آرامش میرسین

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
فکر نکنم تصمیم خوبی باشه شاید فانتزی داره بهت نگفته بشین باهاش صحبت کن یا تنوع میخواد کمتر داشتین بر ...

همیشه ازش پرسیدم،انقدر گفتم که خسته شدم  میگه هیچی

واقعا اینستا ذهن همه رو داغون کرده و همچنین از کار و زندگی انداختهمن ۴ سال پیش از رو گوشیم حذفش کردم ...

حرف کاملا درسته دوست عزیزم اما مگه فقط اینستاست؟از ذهنش چجوری پاک کنم این جور فکرارو

حرف کاملا درسته دوست عزیزم اما مگه فقط اینستاست؟از ذهنش چجوری پاک کنم این جور فکرارو

مطمئناً تاثیر داره، چند سال پیش یه دوستی داشتم خانم بود، ی روز گفتم چندتا فیلم بفرست ببینم، هیچی دیدم کلی فیلم غیراخلاقی فرستاد

گفتم بیشعور اینا چیین فرستادی؟

گفت همه داارن منم دارم، گفتمش بخدا من یه دونه از این عکسا هم تو گوشیم ندارم چ برسه ب فیلمش..

شک  نکن یه مرد هرچی از این حواشی دور باشه، حسش به زندگیش ، زنش و خونوادش بهتر میشه

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢