2777
2789

بچه ها من پیراپزشکی هستم.🙂🌹

دوره های زیبایی مانند بوتاکس، مزوتراپی، کاشت مو، مدیریت زخم،... کدومشون خوبه و بازدهی اش سریعتره؟ کسانی که این دوره ها آموزش دیدن کجا ها کار می کنن؟

لطفا میشه نظر بدین❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من بوتاکس و مدیریت و زخم و گذروندم. اگه زرنگ باشی با ندیریت زخم میتونی ب درامد خوبی برسی. بوتاکس رو نا مجوز انجامش رو نداریم فقط پزشک میتونه انجام بده بنابراین فایده ای از نظر درامدی نداره. کارشناس زخم شدن فک کنم بهتره

مگه کسی هست بوتاکس پیش غیر متخصص پوست بره ؟؟؟

اره بابا خیلی زیاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من بوتاکس و مدیریت و زخم و گذروندم. اگه زرنگ باشی با ندیریت زخم میتونی ب درامد خوبی برسی. بوتاک ...

آهان

دیگه چه دوره های زیبایی هس که میشه مستقل کار کرد؟ کاشت مو هم فک کنم خوبه. با مدیریت زخم فوقش چقدر میشه درآمد داشت؟

آهاندیگه چه دوره های زیبایی هس که میشه مستقل کار کرد؟ کاشت مو هم فک کنم خوبه. با مدیریت زخم فوقش چقد ...

کاشت مو هم خوبه ولی خیلی زمان بره و بگیر نگیر داره. من کارشناس زخمی میشناسم ک ماهی ۲۰۰ در میاره 

سلام عزیزم

والا من که نه سر پیازم نه ته پیاز

ولی دختر خاله ام شیراز توی کلینیک کاشت مو کاشت میزنه میگه فقط زمستونا کار کیپ و پر هست و مشتری زیاده تابستونا زیاد مشتری نیست

حالا علت چیه من نمیدونم ولی چند سالیه کار میکنه همینو میگه همش بعدشم سر هر کله کلی باید سرش پایین باشه که کاشت بزنه آخرشم دیسک گردن میگیره بیچاره

ولی باز یکی از اقواممون هست که شیراز فیلر و بوتاکس تزریق میکنه

حتی وقتی که میاد شهرمون هم بند و بساطشو با خودش میاره انجام میده پول های تپلی هم به جیب میزنه

اینا چیزایی بود که متوجه شدم از این دوتا تخصصی که گفتی

ان شاءالله که به دردت بخوره

کاشت مو هم خوبه ولی خیلی زمان بره و بگیر نگیر داره. من کارشناس زخمی میشناسم ک ماهی ۲۰۰ در میاره

آهان مرسی❤️

به نظرت از بین همه دوره های زیبایی فقط مدیریت زخم خوبه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز