2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم سحری میخورم

عزیزم قبول باشه نماز و روزه هات ، شما منو نمیشناسی من هم شما رو ، فقط میشه خواهش کنم برای پسر کوچولوی من محمد رضا  دعا کنی زبونش باز بشه و بتونه حرف بزنه، شاید خدا دعای شما رو که بنده ی خوب خدایی مستجاب کنه انشاالله،  خدا بهت عوض خیر در دنیا و آخرت بده الهی 

چهارسالع ندیدم طلاق گرفته بعدچنارسال خاستم پسرودخترموببینم نشد زد ی ماه خبرمرگش دادن حالاپسرم مونده ...

از ته دلم برات دعا میکنم میشه توام برای من دعا کنی خدا من و از دخترم جدا نکنه

عزیزم قبول باشه نماز و روزه هات ، شما منو نمیشناسی من هم شما رو ، فقط میشه خواهش کنم برای پسر کوچولو ...

قربونت برم،به شرط لیاقت حتما،محتاجیم به دعا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
از ته دلم برات دعا میکنم میشه توام برای من دعا کنی خدا من و از دخترم جدا نکنه

سلام دوست عزیزم، دست گلت درد نکنه ممنونم بابت دعای خیرت اگر خدا قبول کنه برات دعا میکنم دخترت همیشه پیشت بمونه  خودت روزگارا رو بر ات خوش کنه ، و توو زندگی برات خیر بخواهد  الهی امین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏