2777
عنوان

میترسممممم☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
مواظب بچت باش چندسالشه

۳ سال 😭 چن شب پیش خواب دیدم ی جای برفی داریم میریم من دست پسرمو گرفتم یهو زیرپامون خالی میشه میوفتیم زیر برفا هر چی شوهرمو صدا میزنم نمیشنوه

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برید معذرت خواهی

نمیشه اصلا طرف خیلی کوچیکتره از شوهرمه تقریبا ده سال سر شوهرمو کلاه گذاشته ی وسیله ای رو برده خراب کرده شوهرمم عصبی شده زده

عزیزم تو مگه از قضیه خبر داری ک قضاوت میکنی

هر چی باشه نباید کتک بزنه که

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

نمیشه اصلا طرف خیلی کوچیکتره از شوهرمه تقریبا ده سال سر شوهرمو کلاه گذاشته ی وسیله ای رو برده خراب ک ...

خب عزیزم خراب کرده میرفتین از راه درست و قانونی پیگیری میکردین نه زد و خورد و ضرب و جرح

وسیع باش ، تنها ، سر به زیر و سخت🌚

اخه این مردا براچی دعوا میکننفامیله طرف یا دوستی چیزیه اکه اشناس ی مدتی خونه نباشین برین ی جا بعد بس ...

اصلا طرف فامیل نیس فقط باهام دوستن چن تا هم دوست این وسط هس  اونا خیر اوردن ک مواظب خودتون باشین 

خب عزیزم خراب کرده میرفتین از راه درست و قانونی پیگیری میکردین نه زد و خورد و ضرب و جرح

خب مردا اون لحظه ک عصبانی میشه معمولا خون ب مغزشون نمیرسه بعدشم زدنش اینجوری نبوده ک خون و خونریزی گرفته از گلوش  و. جلو چن نفر دوروغایی ک اون گفته رو رو کرده. 

خب مردا اون لحظه ک عصبانی میشه معمولا خون ب مغزشون نمیرسه بعدشم زدنش اینجوری نبوده ک خون و خونریزی گ ...

حالا اگر کوچیکه به پدر مادرش تذکر بدین کنترلش کنن 

وسیع باش ، تنها ، سر به زیر و سخت🌚