2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگع اینجوریه بریزش تو ذباله ها

چند ماهه بهش گفتم نمیخوامت ،همه دلایلم جوری که دلشو نشکونم بهش گفتم ،امیدوارم بتونه فراموش کنه و بره با شخص دیگه ای

الهی مرا آن ده که آن به ... 

مگه چیکار کرده بوده تو این موضوع🤣

رفتیم بیرون پول شام رو من حساب کردم ،برای آینده صحبت میکردیم ،گفتم من اشتباه کردم گفتم خونه دارم گفت عیب نداره من روش حساب کردم 😂 گفت چرا نمیری سرکار ،درصورتیکه کارم داشت درست میشد ولی بهش نگفتم دیگه ،دیگه ریزتر نگم بهتره ولی چندبار امتحانش کردم سر خساست 

رفتیم بیرون پول شام رو من حساب کردم ،برای آینده صحبت میکردیم ،گفتم من اشتباه کردم گفتم خونه دارم گفت ...

ای داد😂خیلییی تابلوعه خسیسه اصلا بحث خسیسیم نباشه ادم اینجوری فقط دنبال کندنه

ای داد😂خیلییی تابلوعه خسیسه اصلا بحث خسیسیم نباشه ادم اینجوری فقط دنبال کندنه

اینجا نمیشه گفت ولی به معنای واقعی کلمه خسیسه 😄 همشم دنبال کمک خانواده منه ،من دوس ندارم شوهرم اینحوری باشه 

نمیتونی اصلاحش کنی مردا برای کسی که دوستش دارن تغییر میکنن

آخه مشکل دیگه ای هم بود که نمیشه اینجا گفت چون مردم راحت قضاوت میکنن ،امرور یکی از مردای نی نی سایت کلی بهم توهین کرده ،میشه گفت یکی دوتا مشکل اساسی داشتیم ،یکی دیگه شم من تهرانم اون شهرستان