2777
2789
خدا کنه حداقا گره ها باز شه و بی معنی فقط ما رو سرکار نذاشته باشن

وای اره منم میگم یهو نکنه آخرش باز تموم شه😐البته دوتا فصل داره ممکنه فصل اول نامفهوم تموم شه که مردم از فصل دوم هم استقبال کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره منم میگم یهو نکنه آخرش باز تموم شه😐البته دوتا فصل داره ممکنه فصل اول نامفهوم تموم شه که مرد ...

صد درد صد 

فقط امیدوم به اینه حداقل بین فصل هاش فاصله نباشه 🤣

کمتر تو خماریش بمونیم 

صحنه ترسناک داشته باشه من دیگه نگاش نمیکنم می ترسم

داره یجورایی😂ولی بیشتر بچه بازیه تا ترسناک😂مثلا قسمت اولش اون زنه که یجورایی شیطانه یا تسخیر شدس دافه😂لبا و گونه ها ژل زده😂ناخناش تازه پدیکور شده😂

اسی میگم زن مانی باش نمیخوابه که مانی خل شده؟چرا نمیخوابه باش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اولش غیب شده بود بعد باز با حال بدو صورت زخمی برگشت خونش..و اخرش گوهر خیراندیش زندانیش کرد

نه صورتش خونی نبود مرجان و امیر یه بیماری روانی دارن که وقتی عصبی میشن با اون چنگال مانندا پشتشون رو زخمی میکنند که خون بیاد و اروم بشن ندیدی تو حموم پشت امیر جای زخم بود و همینطور پشت مرجان ...من فقط نمیدونم نسبت شوهر اون زنه که شوکا عملش کرد با مرجان چیه ..