دوستان کسی هست خودش تونسته باشه زبان عربی و یاد بگیره و بتونه صحبت کنه. چقدر زمان احتیاجه. خیلی علاقه دارم یاد بگیرم کسی تجربه میان بر داره سی دی اپلیکیشن کتاب.یا هر چی. ممنون میشم اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنید.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
نه الان به کمک هوش مصنوعی یاد گیری زبان پز و شایستگی زیاد نداره. اصلا خیلی خوشم می آد. حرف می زنن. و ...
زبان یاد گرفتن خیلی فرق داره با هوش مصنوعی عزیزم. اموزش زبان نیاز به هوش داره، فکر نکنی همه میتونن زبان یاد بگیرن، زبانی که خودت یاد بگیری خیلی فرق داره با زبان مفت و مجانی هوش مصنوعی اونا هم اپلیکیشن هاشون تا سه بار استفاده مجانیه و بعدش باید به دلار پول پرداخت بشه.
دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐