2777
2789
عنوان

چخبره مگهه شورشو دراوردننن

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 38 پست
۳۵ حد اقلشه تازه.حالا میگه دندونات پر کردن داره عصب کشی داره نمی دونم ریشه ها کجا انقدر واست خرج ترا ...

اره خدا بخیر کنههه تا همینقدرش دارم فشار میخورمااا

منم مثلا میخواستم پس انداز کنم طلا بخرم. هی پولام جمع میشه طلا گرونتر میشه. هنوز اندازه یک گرم تونست ...

اره دقیقا وضعبت منم همینهه هر چقد میدوعم انگار رو تردمیلم 

یه وضعیتی هم شده ادم نمیتونه برا خودش کار اوکی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به دونست انجام نده منم دندونای پایینم یکیشون عقبه ولی مشخص نیست زیاد

ن بابا چرا انجام ندم الان جوونم ۲۰ سالمه ۱۰ سال دیگه حسرت اینو میخورم ک چرا درست نکردم ک با نیش باز مدام بخندم

ماهی چقدر قسط میدی؟چند قسطه هست؟من با ماهی۶،۷تومن باید انجام بدم

اونموقع ک پرسیدم‌ میگفتن ۲۷ ، قسط اولش نزدیک ب ۸ تومن بود بقیش ماهی ۱ تومن الان نمیدونم

اره میدونم قسطی میدن ولی بازم فکرشو کن بخاطر یه دندون اونم دندونی که سالمه و فقط قراره یخورده جا بجا ...

اخی عزیزم من درکت میکنم دندون عقلم رو رفتم بکشم دکتر گفت سخته کار من نیست ریشه تو عصب فک و صورتته الان در به در دنبال نوبتم خدا میدونه شاید همین یه دونه ۱۰ ۱۲ تومن باشه هزینه های دندونپزشکی وحشتناکه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اخی عزیزم من درکت میکنم دندون عقلم رو رفتم بکشم دکتر گفت سخته کار من نیست ریشه تو عصب فک و صورتته ال ...

اره جالب اینه بیمه هم گردن نمیگیره بخاد گردن هم بگیره حداکثر ۵ تومن‌. 

خیلی به خودش زحمت میده

اونموقع ک پرسیدم‌ میگفتن ۲۷ ، قسط اولش نزدیک ب ۸ تومن بود بقیش ماهی ۱ تومن الان نمیدونم

به نظرت دیر نیست؟کاش بچه بودیم ارتو می کردیم 

من۲۱سالمه همه میگن خوبه دندونات ولی واقعا چند تا پایینیا کجن زشته تو این دوره زمونه دختر جوون دندوناش کج و کوله باشن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیمه نداری؟؟پوشش میده ها

ن بیمه تکمیلی دارم ولی پوشش نمیده بابام میگه تو سال جدید میتونه قرار داد ببنده ولی باید ماهی ۱ تومن بده با اینکه فقط ۵ تومنشو بیمه گردن میگیره. .

بیمه نداری؟؟پوشش میده ها

بیمه معلم که ارتو رو پوشش نمیده

کلا سالی مگه۶تومن نیست؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به نظرت دیر نیست؟کاش بچه بودیم ارتو می کردیم من۲۱سالمه همه میگن خوبه دندونات ولی واقعا چند تا پایینی ...

اره واقعا دیره 

خونوادم باید بفکر بودن ک نمیدونن 

ن بابا تو این دور و زمونه ک مردم بینی درستشونو عمل میکنن

دندون کج و کوله واقعا زشته