2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد قبول بشین میرین آیا❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم عزیز دلم کجا برم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

به عنوان فارغ التحصیل یکی از بهترین دانشگاه های کشور میگم

هیچ فرقی بین آزاد و سراسری نیست

حتی برای اپلای

فقط رشته خوبه بخونید 

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

رشته های وزات بهداشت منظورته؟ 

اره اگ طرف پولش رو داره خوبه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

به عنوان فارغ التحصیل یکی از بهترین دانشگاه های کشور میگمهیچ فرقی بین آزاد و سراسری نیستحتی برای اپل ...

رشته هایی که الان خوبن رو میشه نام ببرید 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

ولی خب اونجا ترمی یک میلیارده یه بلاگر رو میشناسم یه میلیارد میده ترمی

بستگی به رشته و دانشگاه هم داره ولی چنتا از دوستمون که برای تحصیل رفتن خیلی ها رایگان میخونن خیلی ها با ترمی 5 تومن هزینه اجاره خونه ممکنه بیشتر شه ولی خود دانشگاه نه 

بستگی به رشته و دانشگاه هم داره ولی چنتا از دوستمون که برای تحصیل رفتن خیلی ها رایگان میخونن خیلی ها ...

با ۵ تومن تو خوده ایران هم نمیشه زندگی کرد چه برسه اون ور آب😑

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792