2777
2789
بنده به این نتیجه رسیدم پسر و مرد خوب وجود نداره و اینکه شما حس می‌کنید صادق بوده شاید واقعاً همینطو ...

اره قطعا به هم نمی خوریم

حتی بابامم راضی نبود

فقط مستقیم نه نگفت

ولی از صحبتاش تا حدودی می شد متوجه شد

چون من خواستگار زبون باز هم داشتم

و ازش متنفر شدم😑

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره قطعا به هم نمی خوریمحتی بابامم راضی نبودفقط مستقیم نه نگفتولی از صحبتاش تا حدودی می شد متوجه شدچ ...

بهش فکر نکن عزیزم ، انشاالله بهترین ها نصیبت بشه 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بنده به این نتیجه رسیدم پسر و مرد خوب وجود نداره و اینکه شما حس می‌کنید صادق بوده شاید واقعاً همینطو ...

مشکل اینکه هیچیمون بهم نمی خوره

الان من ۱۰۰ میلیون خرج دوربین کردم 

ولی ایشون حتی ماشین هم نداشت

البته بازهم می گم از پسر ۲۳ ساله واقعا نمی شه انتظار داشت

ولی اشتباهشون این بود که اومدن خواستگاری من

باید می رفت خواستگاری یک دختر ۱۷ ساله

که ردحت تر با شرایطشون کنار می اومد و اختلاف سنیشون هم خوب بود

وقتی نظرت رو پرسیدعو توعم راستشو گفتیناراحتی نداره کهحتما که نباید قبول کنیخواستگاری ینی همین

اره دقیقا

ولی از ناامیدیش عذاب وجدان گرفتم

و می دونم خیلی تجربه خواستگاری رفتن نداره

ولی هم سن بودن هم زیاد بد نیست اگه دختر هم بزرگتر باشه ولی اختلاف سنی زیاد نباشه هیچ اشکالی نداره .ا ...

درسته ولی حس می کردم

من عاقل ترم در برابر ایشون

توضیح دادم

اشکال نداره قرار نیست که هر کی رو رد کنی دلش بشکنه هم واسه اون تجربه شد هم واسه تو

منم مثل خودت معلمم یه خواستگار بچه ننه هیچی ندار داشتم همون اول جوابم منفی بود ولی مامانم انقدر کشش داد از طرف خودش به اونا گفت من اوکی ام😐هنوز اون بیچاره ها کلی خرج گل و شیرینی و کافه داده بودن

خرجش هیچی بعد طرف چون بچه بود و ساده عاشقم شده بود 

رد کردم مثل تو عذاب وجدان داشتم ولی بعدش بیخیال شدم

قرار نیست که ما به خاطر بقیه خودمونو بدبخت کنیم🙂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
صد در صد نظرمم از روز اول همین بود ولی اشتباه کردم و به حرف مامانم گوش کردم و اجازه دادم بیان خونمون

واااای تو مثل منی

منم روز اول خوابم منفی بود انقد خانواده اصرار کردن کش دادم الان اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 

اشکال نداره قرار نیست که هر کی رو رد کنی دلش بشکنه هم واسه اون تجربه شد هم واسه تومنم مثل خودت معلمم ...

دقیقا ولی خوب سعی می کنم خیلی بهش فکر نکنم

واااای تو مثل منیمنم روز اول خوابم منفی بود انقد خانواده اصرار کردن کش دادم الان اصلا نمیتونم تصمیم ...

من سر تصمیم قبلیم هستم

حتی یک مورد داشتم که داماد مورد علاقه خانواده بود 

کارمند بانک تک پسر وضع مالی خوب

ولی من به خاطر افکار سنتیش ردش کردم

کمک به همسر و تو خونه عیب می دونست

من سر تصمیم قبلیم هستمحتی یک مورد داشتم که داماد مورد علاقه خانواده بود کارمند بانک تک پسر وضع مالی ...

حالا این اخلاقش انگار خوبه و با درکه 

وضعیت مالیش خوب نیست زیاد ولی افتضاهم نیست 

اما اصلا انگار از قیافش بدم میاد جندشم میشه بااینکه زشت نیست بنظرم خیلی شلخته ست و کاهی فکر می‌کنم چجوری بهش دست بزنم 

دقیقا ولی خوب سعی می کنم خیلی بهش فکر نکنم

زمان بگذره یادت میره...ولی من به خواستگارم هنوزم دلم میسوزه خیلی عاشق  دلسوخته بود😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2827
2791
2779
2792