2777
2789
عنوان

سلام طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
ببین سوای توافق انس داره میره بالا از ۲۷۵۰ رسید به ۲۸۰۰ خرده ای

اون که اره ولی تو کشور ما بیشتر قیمت دلار تاثیر میزاره دلار که رفت بالا طلا به شدت کشید بالا ما هنوز از انس جهانی بالاتریم چون ۱ دلار میشه ۸۳۰۰۰ تومن ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اگه توافق هم بشه چون انس جهانی رفته بالا همین قیمت میمونه

ببین محال زیر ۵ ملیون بیاد حالا توافق بشه ۳۰۰ اینا میاد پایین بعدم توافق چی آخه خوشخیالیه ترامپ گفته من کاری به جنگ ندارم فقط فشار اقتصادی

اون که اره ولی تو کشور ما بیشتر قیمت دلار تاثیر میزاره دلار که رفت بالا طلا به شدت کشید بالا ما هنوز ...

عزیزم طلا راهش و از دلار جدا کرده یکم ولی بازم شما ورس می فرمایید اما محاله زیر ۵ بیاد دیگه

اون که اره ولی تو کشور ما بیشتر قیمت دلار تاثیر میزاره دلار که رفت بالا طلا به شدت کشید بالا ما هنوز ...

به نظرت طلایی که الان با این قیمت خریدیم سود میکنه مثلا ۶ یا ۷ ماه بعد

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

به نظرت طلایی که الان با این قیمت خریدیم سود میکنه مثلا ۶ یا ۷ ماه بعد

ببین الان به شدت نوسان داره اگه برای سرمایه گذاری میخری همیشه حداقل به دید یک ساله نگاه کن الان واقعا تو یه حداقل و حداکثر نوسان میده که نمیشه گفت سود

طلا رو باید برای سود بلند مدت بگیری منم چهارشنبه دو گرمو سیصد سوت دستبند بدون اجرت گرفتم گرمی 5603 ه ...

مبارکتون باشه به خوشی استفاده کنید 

بله همین طوره چون ما قسط و وام زیاد داریم شاید نتونیم نگه داریم ..میشه عکس دستبندتون ببینم منم میخام بخرم حدودا ۳۵ میلیون دارم باید بدون اجرت بگیرم چون پولم کمه

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹