avam2 مدیر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 عنوان ی سوال درباره ی کنکور دارم | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست بچه امروز ازمون سراسری قلمچی داشتیممن دوازدهمم بودجه ی امروز زیست ۱۲ از فصل ۵ بودمن این فصلو ی هفته خوندم ۱۰۰ تا هم تست زدم تقریبابا ابن همه خوندن تو این هفته کلن ۲۸ درصد زدم بنظرتون چرا انقد کم شده خب😔 1403/11/12 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 1150 خیلی خوب خونده بودم...البته اینم بگم ک سوالای ترکیبی از ماهبچه های کند و تند هم داشت ک بلد نبودم نگران نباش و به سؤالای قلمچی اعتماد نکن سعی کن خودتو با سؤالای سنجش محک بزنی
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 باید بیشتر تست بزنی و تحلیل کنی این ازمون حداقل درصد 50 بود زیاد زیستش سخت نبود در حد کنکور بود اصن تاحالا واسه ازمونا درس نخونده بودم ولی واسه این ی هفته خوندم
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12162 اصن تاحالا واسه ازمونا درس نخونده بودم ولی واسه این ی هفته خوندم عیب نداره دلسرد نشو استمرار داشته باش تلاش تو بیشتر کن پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍
darlin_ovin عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2719 پس تست از کجا بزنم.۱۰۰ زیاده ک تست های کتاب ۳ سطحی و آزمون قلمچی و ماز پارسال و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 چون شما فقط آموزشی زدی و از یک منبع و بار اولت بوده آزمون اون فصل رو زدیبرای اینکه به درصد بالا برسی ... کتاب خیلی سبز ی ازمون جامع کل فصل داره اونم زدم.ولی اصلن مدیریت زمان بلد نیستم
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 سعی کن بانک تستت کنکورای اخیر باشن وزیادبه درصد وترازای این آزمونااعتماد نکن خیلی سوالاشون استاندارد ... یعنب مثلن سوالای کنکور پارسال همین درسارو دانلود کنم بزنم؟
خوشبو۱ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 736 سلامچون فصل ۵ زیست دوازدهم فصل نسبتا سختیه و باید تعداد تست بیشتری ازش بزنید، دقیق و با جزئیات بخونیدش و مرور هم داشته باشیدبه سوالات ترکیبیه این فصل هم باید مسلط باشیدموفی باشید ان شاء الله
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 دلایلش که زیاده ولی یکی از مهم ترین هاش اینه که 100 تا تست برای زیست کافی نیست ...اونم فصل 5 احتمالا ... اول دقیق کتابو میخونم بعد تست میرنم یکوچولوهم درسنامه رو خوندم ایندفعه گفار اول دقیق ولی گفتارای بعدشو خیلی ن
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 نگران نباش و به سؤالای قلمچی اعتماد نکن سعی کن خودتو با سؤالای سنجش محک بزنی از کجا پیدا کنم سوالاشو؟
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 عیب نداره دلسرد نشو استمرار داشته باش تلاش تو بیشتر کن الان دیگه حس درس خوندن ندارم اصن
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 تست های کتاب ۳ سطحی و آزمون قلمچی و ماز پارسال اخه میگن سوالای قلمچی بدرد کنکور نمیخوره شبیهش نیس.یعنی اینجوریه ک اگه اینارم بخونم شاید ازمونای قلمچی رو خوب بدم ولی کنکورو نحالا باز نمیدونم اگه بدونم برای هردوشون خوبه از اون میزنم
darlin_ovin عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2719 اخه میگن سوالای قلمچی بدرد کنکور نمیخوره شبیهش نیس.یعنی اینجوریه ک اگه اینارم بخونم شاید ازمونای قلم ... کی همچین چرتی گفته؟اونا ذهنتو باز میکنه. باعث میشه خیلی قوی بری سر جلسه و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️
avam2 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 548 سلامچون فصل ۵ زیست دوازدهم فصل نسبتا سختیه و باید تعداد تست بیشتری ازش بزنید، دقیق و با جزئیات بخونی ... اره بیشتر مشکل همون سوالات ترکیبیش بودمن فک میکردم وقتی بودجه فصل پنجه یعنی سوالای ترکیبی اصلن ندارهقربونت بشم عزیزم