2821
2789
عنوان

بغضم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست
خدا خوبش کنهاصلا باهاش بحث نکنچشم تو چشمم نشوانگار نیستبی اهمیت باش فقطتا ناراحتیش و سرت خالی نکنهمش ...

نمی‌دونم والا روانیه ماهم روانی میخواد کنه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه جوری میگین زن بگیر براش انکار برای یه دختر آسونه😐بعدم بره بگه بابا بیا برات زن بگیرم؟ به عمه هات ...

عزیزم همه میدونن این شغلش چیه بعدشم تازه مادرم فوت کرده بزارع دو ماه بگذره بعدشم سنش بالاست زن برا چیش میخواد الان ادمی که خرج نمیکنه هیچکی زنش نمیشه حتی خودش دیگه غذا نمیخوره 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نه عزیزم بدبخت چیه هرکدوم ی گرفتاری داریم

اخه بابام روانیه نه خرج میده نه چیزی ابرومونم همه جا رفت همه میدونن بابام از بابابزرگم چقد ارث بهش رسیده ولی خب خرج‌نمیکنه خودش شام نمیخوره قند دارع دکتر نمیره اصلا مرده دیوانه مامانمو کشت نوبت منه 

عزیزم همه میدونن این شغلش چیه بعدشم تازه مادرم فوت کرده بزارع دو ماه بگذره بعدشم سنش بالاست زن برا چ ...

نه گلم میگم به عمه ای مادربزرگی کسی بگو دعوا میکنه همه چیو میشکنه شاید باهاش حرف بزنن بهتر بشه

نمیگم بگو براش زن بگیرن عزیزم

اخلاقی ام که بده درست بشو نیست

خواهر و برادرم داری؟ 

میفهمم شرایط سختی داره خدا به هممون کمک کنه داداشت کجا رفت ؟

اونم تکلیفش معلوم نیست بازم اون یکم غیرتش بیشترع حیف اونم گرفتار دوست ناباب شد و از دست رفت ولی اونم فعلا اینجاست اما میگه میخواد بره تهران 

نه گلم میگم به عمه ای مادربزرگی کسی بگو دعوا میکنه همه چیو میشکنه شاید باهاش حرف بزنن بهتر بشهنمیگم ...

اره یه داداشم تنی دارم که اونم معتاده بعدشم خالم اینا میدونن گریه های منو میبینن اما خب کسی کاری نمیکنه بعدشم بابام همینه چندین ساله همینه 

مادربزرگی پدربزرگی کسیو نداری بری پیشش زندگی کنی؟

نه همه فوت کردن دو طرف فقط یه خاله دارم