راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه جوری میگین زن بگیر براش انکار برای یه دختر آسونه😐بعدم بره بگه بابا بیا برات زن بگیرم؟ به عمه هات ...
عزیزم همه میدونن این شغلش چیه بعدشم تازه مادرم فوت کرده بزارع دو ماه بگذره بعدشم سنش بالاست زن برا چیش میخواد الان ادمی که خرج نمیکنه هیچکی زنش نمیشه حتی خودش دیگه غذا نمیخوره
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
اخه بابام روانیه نه خرج میده نه چیزی ابرومونم همه جا رفت همه میدونن بابام از بابابزرگم چقد ارث بهش رسیده ولی خب خرجنمیکنه خودش شام نمیخوره قند دارع دکتر نمیره اصلا مرده دیوانه مامانمو کشت نوبت منه
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است