2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه مثلا بی حوصله باشه جوونی نکنه 

نه از اون نظرا خیلی خوبه، من کلا مرد پخته خیلی دوست داشتم، ببین درکش خیلی زیاده، لجبازی نداره، کلا خیلی بنظرم بهتره، من خودم خیلی خیلی صورتم از سنم کمتر بعضی وقتا که فکر می کنن بابامه خیلی ناراحت می شدم، ولی بعد که دوستای همسنم با شوهراشون مشکل داشتن بنظرم همش از درک نکردن بوده، خداروشکر می کنم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
نه از اون نظرا خیلی خوبه، من کلا مرد پخته خیلی دوست داشتم، ببین درکش خیلی زیاده، لجبازی نداره، کلا خ ...

اررره  منم همین اعتقادو دارم 18سالمه دوس دارم بایکی که حداقل 9 سال تفاوت سنی داشته باشه ازدواج کنم😜

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
اررره  منم همین اعتقادو دارم 18سالمه دوس دارم بایکی که حداقل 9 سال تفاوت سنی داشته باشه ازدواج ...

انشاالله اونی که صلاحته و برات خوبه و دوست داری پیش بیاد برات

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

خوش اومدی ...10سال ..ولی کاش کمتر مثلا 4بود ..الان خیلی ازم پیر تر شده ..پیر ک ن منظورم اینه ک من الان اوج جونیمی ولی اون

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤