ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تا حالا تو عمرت وابسته ی کسی نشدی؟میشه بگی چند سالته
من داستان زندگیم پیچیده تر از این حرفاس جوری که من عاشق زندگیمم و وقتی اینجا به بقیه گفتم بهم توصیه روانشانس و کردن یعنی فک میکنن همه که شرایط خیلی سختیه !
من ۲۰ و اندی سالمه و عشق یک طرفه دارم
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
بعد ازدواج باید گوززیدن طرف مقابلتو تو تختو خواب و زیر پتو تنفس کنی
یاد خواهرم انداختی شب اول عقد شوهرش گفته ببخشید عادت دارم سرم رو زیر . پتو باشه ابجیم گفته اشکال نداره خابیدن ابجی منم تو خواب فقط گوزیده نفهمیده میگه صب نامزدش مث لبو قزمز شده از زیر پتو اومده بیرون
اونایی ک همیشه اینجوری میگن بعد ازدواج برعکس عمل میکنن😅😆
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.