2777
2789
عنوان

میشه بعد ازدواج اتاقا رو جدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 39 پست
😄😄😄😄😄بله میشهما دایم جدا نیستیم ولی خیلی پیش اومده به دلایل مختلف شب رو جدا بخوابیم دور و بر هم ...

همینو بگو فک کن عروسکامو پرت کنه 🤦🏼‍♀️😂🤕

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر جا راحت بودم از اول خوابیدم گاهی اوقات حتی رو مبل خوابیدم شوهرم تو اتاق اصلاً نه من حساسم روی ...

خوبه دیگه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

وای آفریین

بعد من خیلی بد خوابم ممکنه اگه کنارم کسی بخوابه طحال و روده هاش به فنا بره😭

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

توصیه ام اینه ک شما ازدواج نکنی😐

عزیزم شما هنوز خیلی کوچیک واسه توصیه کردن

وای آفریینبعد من خیلی بد خوابم ممکنه اگه کنارم کسی بخوابه طحال و روده هاش به فنا بره😭

دقیییقااا

تا حالا تو عمرت وابسته ی کسی نشدی؟میشه بگی چند سالته

من داستان زندگیم پیچیده تر از این حرفاس جوری که من عاشق زندگیمم و وقتی اینجا به بقیه گفتم بهم توصیه روانشانس و کردن یعنی فک میکنن همه که شرایط خیلی سختیه ! 

من ۲۰ و اندی سالمه و عشق یک طرفه دارم 

بعد ازدواج باید گوززیدن طرف مقابلتو تو تختو خواب و زیر پتو تنفس کنی

یاد خواهرم انداختی شب اول عقد شوهرش گفته ببخشید عادت دارم سرم رو زیر . پتو باشه ابجیم گفته اشکال نداره خابیدن ابجی منم تو خواب فقط گوزیده نفهمیده میگه صب نامزدش مث لبو قزمز شده از زیر پتو اومده بیرون 

توی ژاپن زن و شوهرها جدا میخابن و فقط برای بچه اوردن بهم‌نزدیک میشن... فرهنگشون هست مشکلی هم ندارن

البته اینکه ژاپنی ها مثل هم اتاقی زندگی می کنن و نه زن و شوهر واقعی یه مشکل اجتماعی جدی براشون هست. فکر نکن خیلی از این قضیه راضین

نسل جوونشون دیگه اینطوری نیست زیاد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مطمعنم شما بعد ازدواج نه تنها زیر یک پتو 

ک حتی روی یک بالش هم میخابید!!😂😂

اونایی ک همیشه اینجوری میگن بعد ازدواج برعکس عمل میکنن😅😆

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بعد ازدواج باید گوززیدن طرف مقابلتو تو تختو خواب و زیر پتو تنفس کنی

عه عه 🤢🤢🤢🤢

مطمعنم شما بعد ازدواج نه تنها زیر یک پتو ک حتی روی یک بالش هم میخابید!!😂😂اونایی ک همیشه اینجوری می ...

خودمم همینجوری فکر می‌کنم😂😂😂