2777
2789

میخام بخرمش 

😍بنظرتون ارزش داره ؟ یا میشه گف گوشی پدچمداری هست ؟

توروخدا راهنمایی کنید

با قیمت حدود ۴۰ تومن

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

اف ای با اولترا فرق داره؟

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اف ای با اولترا فرق داره؟

اره عزیزم 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

بزن گوگل مقایسه این و فلان گوشی کامل توضیح میده

زدم .. اونجا از همه چیش تعریف کردن ولی خاستم 

تجربه ی شخصی خود افرادو بدونم

اگ تجربه ای دارین یا کسی از اشناهاتون داده ممنون میشم در اختیارم بزارین 

گوشی و وسایل برقی کاملا شانسی آن

باورت میشه من دوتا دختر خاله دارم با هم گوشی گرفتن تو ی روز ی مدل برا یکیش خوب بود برا یکیش افتضاح 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

گوشی و وسایل برقی کاملا شانسی آنباورت میشه من دوتا دختر خاله دارم با هم گوشی گرفتن تو ی روز ی مدل بر ...

وای اره دقیقا من از لحاظ دوربینش گفتم چون 

همه جا تعزیف میکنن ...  بیشتر ام بخاطر دوربینشه 😁

وای اره دقیقا من از لحاظ دوربینش گفتم چون همه جا تعزیف میکنن ... بیشتر ام بخاطر دوربینشه 😁

تعریف دوربین آف ای رو حقیقتا نشنیدم

دختر خالم اولترا داره دوربینش واقعا خوبه ولی باید بلد باشی تنظیمش کنی مثلاً تمام جوش و لک و حتی پشمای پوست مونم معلومه🤣

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

تعریف دوربین آف ای رو حقیقتا نشنیدمدختر خالم اولترا داره دوربینش واقعا خوبه ولی باید بلد باشی تنظیمش ...

اره اولترا واقعا خوبه اما پولم ب اون نمیرسه 😑تو تنظیمات دوربینش باید درست کرد؟

اره اولترا واقعا خوبه اما پولم ب اون نمیرسه 😑تو تنظیمات دوربینش باید درست کرد؟

بیخیال خواهر من خودم پولم ب فگاف ای هم نرسید a35  گرفتم 🤣

آره خودش ب تنهاییم خوبه ها ولی باید ی سری تغییرات توش ایجاد کنی تا مثل عکسای ایستایی بشه

میشه درخواستمو قبول کنی خواهشا

آره 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻