deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 عنوان بیاید یکم از خوبیها و بدی های گوشی s24fe بگید 😏دیونه شدمم 4793 بازدید | 15 پست میخام بخرمش 😍بنظرتون ارزش داره ؟ یا میشه گف گوشی پدچمداری هست ؟توروخدا راهنمایی کنیدبا قیمت حدود ۴۰ تومن 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️ 1403/11/12 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9371 اف ای با اولترا فرق داره؟ کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14809 بزن گوگل مقایسه این و فلان گوشی کامل توضیح میده تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14809 اف ای با اولترا فرق داره؟ زمین تا اسمون تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
لانمپسسلهجچهف۶دتهفقث عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1406 اف ای با اولترا فرق داره؟ میشه درخواستمو قبول کنی خواهشا
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 اف ای با اولترا فرق داره؟ اره عزیزم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 بزن گوگل مقایسه این و فلان گوشی کامل توضیح میده زدم .. اونجا از همه چیش تعریف کردن ولی خاستم تجربه ی شخصی خود افرادو بدونم 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 اگ تجربه ای دارین یا کسی از اشناهاتون داده ممنون میشم در اختیارم بزارین 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14809 گوشی و وسایل برقی کاملا شانسی آنباورت میشه من دوتا دختر خاله دارم با هم گوشی گرفتن تو ی روز ی مدل برا یکیش خوب بود برا یکیش افتضاح تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 گوشی و وسایل برقی کاملا شانسی آنباورت میشه من دوتا دختر خاله دارم با هم گوشی گرفتن تو ی روز ی مدل بر ... وای اره دقیقا من از لحاظ دوربینش گفتم چون همه جا تعزیف میکنن ... بیشتر ام بخاطر دوربینشه 😁 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14809 وای اره دقیقا من از لحاظ دوربینش گفتم چون همه جا تعزیف میکنن ... بیشتر ام بخاطر دوربینشه 😁 تعریف دوربین آف ای رو حقیقتا نشنیدمدختر خالم اولترا داره دوربینش واقعا خوبه ولی باید بلد باشی تنظیمش کنی مثلاً تمام جوش و لک و حتی پشمای پوست مونم معلومه🤣 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
deli_x8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 254 تعریف دوربین آف ای رو حقیقتا نشنیدمدختر خالم اولترا داره دوربینش واقعا خوبه ولی باید بلد باشی تنظیمش ... اره اولترا واقعا خوبه اما پولم ب اون نمیرسه 😑تو تنظیمات دوربینش باید درست کرد؟ 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14809 اره اولترا واقعا خوبه اما پولم ب اون نمیرسه 😑تو تنظیمات دوربینش باید درست کرد؟ بیخیال خواهر من خودم پولم ب فگاف ای هم نرسید a35 گرفتم 🤣آره خودش ب تنهاییم خوبه ها ولی باید ی سری تغییرات توش ایجاد کنی تا مثل عکسای ایستایی بشه تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9371 میشه درخواستمو قبول کنی خواهشا آره کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻