2777
2789
عنوان

معجزه توکل✨️💕

569 بازدید | 25 پست

خداوند به کسایی زیاد میده که به عظمتش باور کنن باور کنن به قدرتش یک لحظه بخاد میتونه جابه جا کنه 

تو اگر به قدرت و عظمت خدا اعتقاد داشته باشی ناراحت نمیشس نگران نمیشی نمیترسی استرس نداری چون خدا کسیه که اگر بهش توکل کنی و ایمان داسته باشی بخاد تو یک ثانیه زیرو رو میکنه پس خدا به کسایی میده که به عظمتش باور کنن ایمان بیارن و توکل کنن

خداجونم شکرت دورت بگردم💕🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوکی حله پس توکل کنیم به خدا که شصت سال آینده مون تامین شد هوراااا

توکل کنی راه تامین ۶۰ سالو بهت نشون میده

و اگر خودش بخاد آره تامین میکنه چون قدرتشو داره 

سلام 

میدانم و باور دارم که خدا هرچه بخواهم میدهد.ولی 

من خجالت میکشم ازش بخام 

خدایا چگونه به من بخشیدی و مستجاب کردی دعاهایم را 

در حالی که من باز شرمنده ام از تو چیزی بخاهم😭 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

اول پاکسازی 

دوم طلب بخشش و بخشیدن 

سوم طلب و خاست نیاز 

سوم توکل 

چهارم نیکی مطلق و مسیر راستین 

پنجم رهایی کامل 

ششم تسلیم خواست و اراده خداوند بودن 

هفتم اوج نهایت بی نیازی و عشق و شفقت رو درک میکنید

آره می دونم

لطفا به شوخی هم دیگه این حرفو نزن 

من نگفتم دست رو دست بزار توکل کنی در برات باز میشه آدم میاد تو زندگیت که بهت کمک کنن تو یه موقعیتی قرار میگیری به خاستت برسی خدا در باز میکنه برات یا راهشو از طریق یکی بهت میرسونه بلخره یه کاری میکنه 

سلام میدانم و باور دارم که خدا هرچه بخواهم میدهد.ولی من خجالت میکشم ازش بخام خدایا چگونه به من بخشید ...

گلم خدا عاشقته تو کسی هستی که وقتی خلقت کرد به خودش تبریک و احسنت گفت 

انقدر دوست داره که هرجا بری باهاته خودش گفته مهربونم خودش گفته ازم بخاه کم نخاه 

خدا عاشق این هست که باهاش حرف بزنی حرف بزن ارطباتتو قطع نکن شیطانه بهت میگه خجالت بکش. لطفا شیطان از خودت دور کن و فقط فقط فقط از خدا بخاه الاهی فداش بشم که انقدر مهربون و دوست داشتنیه که ما بدترین گناه هارو هم بکنیم بازم مارو میبخشه و ذره ای از محبت و لطفش به ما کم نمیشه😍🥲💕

💚

گلم خدا عاشقته تو کسی هستی که وقتی خلقت کرد به خودش تبریک و احسنت گفت انقدر دوست داره که هرجا بری با ...

دوست عزیزم

میدانم که خدا بخشنده هست اما من در مقابل چیزهایی که بهم بخشیده  خیلی جلوش شرمنده ام 

خیلی کمکم کرد به خودم گفتم آیا تو بنده ی شکر گزاریی بودی؟و دیدم چقد عقبم 

مثل کسی هستم که سوادی نداره و جلوی بهترین دانشگاه پیادش میکنن میگن تو استاد این دانشگاهی 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
میشه بادل پاکت برای من دعاکنی🙏😢

الاهی خدا قشنگ ترینا و بهترینارو وارد زندگیتون بکنه و به تمام آرزوهاتون برسین خداجونم لطفا هرچی تو دلشونه و ازت خاستنو بهشون بده خدای عزیزم لطفا هرچی مشگل و گره تو زندگیشون وجود داره رو خودت حلش کن بار الاها بهشون چنان ذوق و شوقی بده برای  کهبعد ازین که به خاستسون رسیدن شبو روز شکرتو بجا بیارن خدای مهربونم لطفا به نیت قلبشون نگاه بکن ازت میخام خودت حلش کنی که بگن خدابود که حلشکرد خدا خاست کار خدا بود 

الاهی به حق۵ تن و امام علی هر حاجتی دارین برسین صلوات براتون بفرستادم شماهم برای من دعا کن گلم اجرت با امام زمان🙂🤍

دوست عزیزممیدانم که خدا بخشنده هست اما من در مقابل چیزهایی که بهم بخشیده خیلی جلوش شرمنده ام خیلی ک ...

پس شکر خدارو بجا بیارین نه اینکه از روی شرمندگی دیگه ازش نخاین و خجالت بکشین 

حس پشیمونی و این حسایی که شما الان دارین فقط کار شیطانه

خدا سراسر نور و مهربانی و بخشندگی خدا نعمته خدا حس بد و حس شرمندگی نیست 

اصلا خدا دوستون داشته که بهتون همچین لطفی کرده درست نیست بگین من لیاقت این لطفو ندارم شیطان همچین افکاری میده که تو لیاقت نداری تو باید تو زندگی سخت و جهنمی بمونی