2777
2789
غیر طبیعیه که صفر بوده بعد شده 70 به نظرم  چرا با دست نوشته جای معتبر انجام دادین ؟ منم ای یو ...

ابن ازمایش دکتر برا اطمینان نوشته من 3ماهه اقدام کردم دکتر ازمایشگاه گفت وضعیت عالیه اما تو ت لگ

رام از دکتر زنان پرسیدم گفت افتضاحه حالا من نمیدونم من این 70 قبول کنم یا صفر

واقعا استرس میکشم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
ابن ازمایش دکتر برا اطمینان نوشته من 3ماهه اقدام کردم دکتر ازمایشگاه گفت وضعیت عالیه اما تو ت لگ را ...

به نظر من که ازمایشگاهه معتبر نبوده اصلا نباید دستی بنویسن دوباره از بده 

بعدشم از اسپرم معمولی که اسپرمو شستوشو نمیدن اصل حرکت قبل شستوشو مهمه  مگه اینکه بخوای ای یو ای کنی اونموقع اسپرمو شستوشو میدن تا حرکت بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازمایش اسپرم رو هر ازمایشگاهی نمیتونه انجام بده ... باید بری کلنیک های باروری .. دقیقا شوهر منم همین مشکل رو داره و تحرک اسپرمش کمه .. ما یه ازمایشگاه معمولی ازمایش دادیم ولی دکتر خودم قبول نکرد و مارو معرفی کرد به یه اورولوژیست توی کلنیک باروری امید ... اونجا خودشون ازمایش رو انجام میدن شوهر من فردا جواب ازمایشش اماده میشه امیدوارم که سالم باشه

این اورولوژیست جز انجمن ناباروری اروپاس و خیلیا از خارج از کشور میان پیشش اگه دوست داشتی یه سر اونجا بزن ... کلنیک باروری امید توی بهارستان توی اینترنت که سرچ کنی میاره برات . دکتر امید پویان

به نظر من که ازمایشگاهه معتبر نبوده اصلا نباید دستی بنویسن دوباره از بده  بعدشم از اسپرم معمول ...

منم هنوز به مرحله ای یو ای نرسیدم فعلا دارم طبیعی اقدام میکنم ولی برای شوهرم ازمایش شستشوی اسپرم داده

عزیزم ازمایش اسپرم رو هر ازمایشگاهی نمیتونه انجام بده ... باید بری کلنیک های باروری .. دقیقا شوهر من ...

همه میگن ازمایش اشتباهه

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
اره بهش میگن ازو اسپرم شوهرتون دکتر اورولوزی رفته؟؟

عزیزم آزو اسپرم به کسی میگن که هیچی اسپرم نداره و تعداد اسپرمش صفره نه تحرک

تو این آز هم تحرک کلاس آ که اسپرمهای با تحرک بالاست صفره نه کل تحرک

خواهش میکنم برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین....
خانومی ببخش فقط اینم بگو قبل شست وشو 0 و بعد شست وشو 70 شده به نظرت اخه میشه اصلا تحرک نداشته باشه ...

آره عزیزم میشه برا دوست من قبل شست و شو کلاس آ 0بود بعدش شد 90

کلاس ب هم قبل شست و شو 50بود

6ماه بعد اقدامم باردار شد

خواهش میکنم برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین....