2777
2789

وقتی پیش سلیمان بود کاری میکرد بهش خوش بگذره سخت نمیگرفت  میگفتن و میخندیدن  و از غر زدن خبری نبپذ خرم قدردانی میکرد بابت کارهایی که سلیمان براش انجام میداد  سلیمان رو میبرد بالا و بهش اقتدار میداد (زنا از مردان احساس دوست داشته شدن میخوان و مردان از زنان گرفتن حس اقتدار و قدرت و توانایی) 

هنگام گفتگو با سلیمان ویژگی های خوبی رو بهش نسبت میداد اقتدار دادن در حرفاش و خودش رو یک یار وفادار نشون میداد که در هر صورت کنار همسرش هست وقت خوشی و ناخوشی و و واقعا هم برای سلیمان وفادار و فداکار بود 

وقتی سلیمان نبود در جنگ بود برای اون نامه های عاشقانه مینوشت و نشون میداد به فکرشه 

اسرارش و پیش کسی نمیگفت  و حمایت و عشق رو از سلیمان با اغوش باز میپذیرفت و سپاس گذار بود 

پیش سلیمان بد کسی رو نمیگفت اما بلد بود بدون بدگویی و با زیرکی اشتباهات و بدی های اون طرف رو نشون سلیمان بده احترام سلیمان رو نگه میداشت

و به شکل دلبرانه ای وقتی سلیمان از خرم ناراحت بود از دلش در میاورد 

بلد بود خشمش و دیگر هیجاناتشو کنترل کنع و همیشه به فکر پله جلوتر از خودش بود  اعتماد به نفس بالایی داشت و صبورانه و اهسته اهسته پیش میرفت 

بلد بود خوب گوش کنه و احساس درک شدن رو به سلیمان القا کنه و همدلی خودشو نشون بده

بچه هاش رو جوری تربیت کرده بود که حمایت اونارو داشت 

وعشوه گری های خودش رو به اندازه داشت 

اینا تحلیل من از سیاست های خرم بود که چجوری خودشو رو تو دل سلیمان جا کرده بود و جایگاه ویژه ای داشت شماهم اگر چیزی جا انداختم و میدونید رو بگید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هروقت شوهر منم پادشاه یه کشور بود و من مجبور بودم به خاطرش با هزارتا زن رقابت کنم و عشق و دوست صمیمی خودم رو بکشم از سیاستهاش حتما استفاده میکنم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

قسمت اول صحبتت اصلا در مورد زن و شوهر معمولی صدق نمیکنه،اونا ی تایم کوتاهی واسه خوشگذرونی پیش هم بودن ن اینک کل زندگی رو باهم بگذرونن،توی زندگی معمولی بحث هست،بگو محو هست

ما خانما دلقک ک نیستیم همه فکر و ذکرشون خوش گذشتن ب آقا باشه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

انگاریه خرم سلطاان درون دارم😉😉😉

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖