2777
2789
عنوان

زندگی نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
عزیزم ازدواج ته خوشبختی نیس من خودمم مجردم ۲۶ سالمه تا میتونی به خودت برس برو کار کن درامد داشتی من ...

تایپکمو دقیق نخوندی💔

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای کاش من برگردم ب مجردی هیچ چیزی نداشته باشم با مامان و بابام نون خالی بخورم...مواظب باش با ادمی از ...

اگ مجردیت خوب بود، خب ازدواج نمکردی😔

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه روز  خوب میاد. که ما همو نکشیم. به هم نگاه بد نکنیم 

اهنگ گوش کن قشنگه

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
اونام دازن ،ولی این حسرتا خیلی بدتره مث مرگه، دیولنه کننده س‌،حسرتای دیگ قابل تسکین

درکت میکنم ولی دیگه بجز صبر چه میشه کرد معجزه شکرگزاری راندا برن رو گوش کن هرشب خیلی حالت رو خوب میکنه یعنی کاری میکنه هر صب که از خواب پا میشی کلی انرژی داشته باشی من نتیجه شو دیدم

یه انرژی مثبتم برای من میفرستی دوست عزیز؟

عزیزم یه چیزی بگم 

به هرچیزی که مثبت باشه فک کنی جذب میکنی 

ی دختر وضع مالی پایین بود همیشه تو رویاهاش خودشو تو خونه بزرگ و ماشین خوب تصور می‌کرد کارگر یه جایی بود  از اقوام صاحب کار اون دختر دید عاشقش شد ازدواج کرد واقعا خوشبخت شد 

نمیدونم مجردی یا ن 

یا دنبال کاری و...

هرچیزی تصور کنی تو ذهنت تصویر سازی کنی تو دفتر بنویسی جذبش میکنی بهش میرسی ❤️

همه چیز از خودتون شروع میشه یه کار پیدا کنید استقلال مالی پیدا کنید اونموقع کم کم سد ها میشکنه هرکار ...

نوشتن تایمک.

اگ مطمعن باشید میتونستم کارکنم ، اینونمینوشتم ، نوشتم روزی بیام نگاه کنم

عزیزم یه چیزی بگم به هرچیزی که مثبت باشه فک کنی جذب میکنی ی دختر وضع مالی پایین بود همیشه تو رویاهاش ...

همیشه این طور نیست من هرچی فکرمثبت میکردم منفی و برعکس میشد دقیق برعکس وضدحال