2777
2789
عنوان

مجرد تنبل بالای سی مفت خور

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 35 پست
چن سالشونه اطلاع داری؟

میدونم کوچکیه متولد 61

اینا 4تا برادرن. بزرگه ازدواج کرده. 3تای دیگه یه لیسانس زپرتی گرفتن نشستن توی خونه انتظار دارن با همون لیسانس بشن مدیرعامل یه شرکت. لامصب نرفتن یه فنی یاد بگیرن حداقل. 

حالا درعوض یه همسایه دیگه‌مون تعمیرات یخچال و کولر داره. 2تا پسر داره که خیلی جوونترن از اینا. از اول وردست باباهه یاد گرفتن. الان از یه مغازه کوچیک که بخشی از خونه پدره‌س 3خانواده نون می‌خورن.

خودم 2تا پسر دارم. داداشام مکانیکن. قسم خوردم نوجوونی پسرامو تابستونا بفرستم پیششون که یاد بگیرن. 

وقتی خودت به خودت احترام نمی‌ذاری پس منتظر باش که دیگران بهت بی احترامی کنن

انصافا ۳۱ سالمه خانوادم پولدارن خرجمو میدن صب تا شب میخورم میخوابم میگردم خرید میکنم.. لوسو ننرم. بی ادبم.  بی انصافیه بگی مف خور نیستم!🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضاوت کردن دیگران درست نیست

تو همسایه ها خانواده ی نیازمندی بود که  خانواده ام در حد توان کمکشون می کردند.یه روز که بین همسایه ها صحبت این خانواده بود گفته بودند فلانی پولاش زیاده که نمی دونه به کی کمک کنه در حالی که هیکل پسرش دوبرابر هیکل بچه های بقیه است وکم سنی نداره ولی نمیره سر کار واز تنبلی وتن پروری به این روز افتاده غافل از این که نمی دونستند این پسر مشکل اعصاب وروان داره وداروها باعث چاقی وخواب آلودگی میشه وهزینه ی باشگاه رفتن هم نداشت که وزن کم کنه