2777
2789
عنوان

ی دروغ بزرگ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 45 پست
نمیدونم چیکار کنم بگم رتبه م بده باز ازمون میدم؟؟؟

ن بگو تشابه اسمی بوده 

ب یکی از دوستات بگو زنگ بزنه بهت مثلا این خبرو بده 

توام پیش اونا بگو خانم فلانی یعنی چی حواستون کجاست 

مسخره کردین منو فلان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیشه اصلاااااا بگم رتبه م بد شده باز میخوام ازمون بدم بنظرتون؟

بگو خطای سایت بوده پیگیر میشم گفتن قبول نشدی خطای لحظه ای بوده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ن بگو تشابه اسمی بوده ب یکی از دوستات بگو زنگ بزنه بهت مثلا این خبرو بده توام پیش اونا بگو خانم فلان ...

تابلوئه اخه نمیشه😭😭😭😭😭

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نمیشه مرد نمیشه

تو میتوووونیییی 

هر چه سریع تر این کار رو بکنی بهتر از اینه که اوضاع بد تر بشه ! 

چون هیچ دلیل دیگه ای نمیتونی بیاری 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

وای خدا😂😂😂بگو اشتباه سیستمی بوده

میشه پستتو پاک کنی متن پستم توش معلومه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نمیدونم چیکار کنم بگم رتبه م بده باز ازمون میدم؟؟

نمی‌دونم بخدا 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نظرت راجع به گفتن حقیقت چیه؟بخوای ی دروغ دیگه بگی اوضاع سخت تر میشه دروغ بعدی رو بخوای بگی باید به ف ...

میشه پستتو پاک کنی متن پستم توش معلومه نمیخوام بمونه

بگو ذخیره قبول شدمیا مازاد

الان دیگه نداریم ذخیره و مازاد برداشته شده😭

میشه پستتو پاک کنی متن پستم توش معلومه نمیخوام بمونه

اوکی.

به حرف فکر کن..

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

اصلا نمیشه اصلاااااا بگم رتبه م بد شده باز میخوام ازمون بدم بنظرتون؟

بنظرم اینی ک میخا بگی بهترین دروغه چون در واقع حقیقته تقریبا

رتبت بد شده بود دگ،حقیقتو انجوری بیان کن ک مص اون کاربره خرمال نشدی،ب فامیل گفته بود رشته پزشکی دولتی فلان میره ولی یه رشته پایین تر اونم ت دانشگاه ازاد بود قرارم بود چن وقت دگ فامیلشون دقیقن بیاد ت همون دانشگا ازادی ک اون هس درس بخونه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿