2777
2789

به خاطر فکرهای بیخودی

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

اگ سرگیجه و حالت تهوع نداره حالش خوبه چیزیش نیس

تهوع نداشت 

ساعت یازده بود سرش ضربه خورد تا ساعت سه بیدار بود بعدش ک خاست بخوابه گفت مامان سرم گیج میره منو بدجوری ترسوند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهوع نداشت ساعت یازده بود سرش ضربه خورد تا ساعت سه بیدار بود بعدش ک خاست بخوابه گفت مامان سرم گیج می ...

کاش میبردیش دکتر الانم بیدارش کن نباید بخوابه ممکنه ضربه سنگین بوده باشه

الان بیدارش کن ی لیوان اب خنک بده بخوره اگ بازم سرگیجه داشت حتما ببرش دکتر خیلی مهمه

تیکر بارداری نیست!

دقیقا🤣اتفاقا طبق تجربیات شب امتحان خوردم🤣گفتم اینا که رو من تاثیری نداره بخورم الان عین جغد بیدارم ...

😂😂😂

حالا وقتی که باید تاثیر بذاره 5 دیقه بعدش خوابی 😂

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

چه فکرایی

نمیدونم چند وقتی هست درگیر یه موضوع از گذشته ها هستم میدونم باید فکر نکنم ولی نمیشه

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

کاش میبردیش دکتر الانم بیدارش کن نباید بخوابه ممکنه ضربه سنگین بوده باشهالان بیدارش کن ی لیوان اب خن ...

کل روز بازی کرده ظهر هم نخوابیده الان خودمو بکشم هم بیدار نمیش 

وای خدا باز نگران شدم میگم الان چیکار کنم 

امیدوارم مشکلتون حل بشه

ممنون

کل روز بازی کرده ظهر هم نخوابیده الان خودمو بکشم هم بیدار نمیش وای خدا باز نگران شدم میگم الان چیکار ...

ازت خواهش میکنم دست رو دست نزار ضربه سر خیلی خطرناکه 

تیکر بارداری نیست!

کل روز بازی کرده ظهر هم نخوابیده الان خودمو بکشم هم بیدار نمیش وای خدا باز نگران شدم میگم الان چیکار ...

نگران نباش اگه واقعا خراش برداشته حساس نباش فردا ببر دکتر اگ مشکلی بود

بیخیال

پسرم سرش ضربه خورده خیلی نگرانشم نمیتونم بخوابم همش نگاش میکنم ببینم خوب نفس میکشه

وایی منم با بچه ها بازی میکرد محکم هل دادن خورد زمین ۱.۵ نیمشه همش شیطونی می‌کنه منم نمیتونم بخوابم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔