2777
2789
عنوان

خسته ام از پولداری همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 123 پست
اسی می‌دونی چیه ،من اکه اون پولهایی که به بقیه دادم و اونا یا بهم بر نگردوند یا خرد خرد برگردوند رو ...

واقعا راست میگین حالا من نمیدونم چیکار کنم دست از سرم بردارن،کاش میتونستن حداقل پس بدن بخدا مبلغا اینقد بالاست که توان پرداختم ندارن

دقیقا همینم،از حرف مردم وحشت دارم واز طرفی دلم براشون میسوزه،همسر بیچارمم میگه تو دلت برهمه میسوزه ا ...

عزیزم هر ادمی خدا یه جوری افریده یکی گدا یکی دولتمند یکی مثلا کارگر ساختمون تو برف و سرما میدونه چطور روزی ش بده و خوشبختش کنه 

ببخشیدها ولی شما چکاره ای که دلت میسوزه ؟ شاید خدا هم راضی نباشه که نیست چون شوهرت رضایت نداره پولش بدی مردم برو روانشناس مشاوره 

اگه پول خودت بود چیزی ولی شوهرت حق داره کاری نکن زندگیت بخاطر دلسوزیت به باد بره اصلا چرا باید بگی شوهرم چقدر درامد داره یا داریم یانه ? بگو نداریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا راست میگین حالا من نمیدونم چیکار کنم دست از سرم بردارن،کاش میتونستن حداقل پس بدن بخدا مبلغا ای ...

خب لقمه اندازه دهنشون بر دارن،اسی تو رو خدا به خودت بیا ببخشید ها احمق نباش مثل من،من می‌تونستم خیلی زندگی بهتری داشته باشم از لحاظ مالی ولی خیلی خرج بقیه کردم،بخدا خونه بابام بخاری نداشت شوهرم یه شب خونش بود فرداش زنگ زد پدر بیا برات بخاری بخرم،لخدا من کولر نداشتم همین پدر بهم نگفت دختر برات کولر بخرم بعد پولش رو بده،یا یه وسیله ای میخواست بخره شوهرم گفت به بابات بگو من پولش رو میدم اصلا خودشون باورشون نمیشد که اینقدر پول رو بتونه شوهرم بده،ولی تو شرایط بد کمکم نبودن متاسفانه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من که دیگه به کسی پول قرض نمیدم،باور کن یه بار نودهزار تومن میخواستم یک سالم نیم پیش به سه چهار نفر ...

بخدا یکی از کسایی که کلی الان بهش پول دادم و همیشه هم ازم میگیره و همسرم کلی هواشو داره نزدیکترین کسمه تو دوران مجردیم بخاطر یه کار خیلی ضروری برای ۵۰۰تومن بهش رو انداختم جواب پیاممو اصلا نداد با اینکه اونروزا روی ملیارد بود ولی اینقد خساست بخرج داد ودست کسی رو نگرفت الان تو بدترین شرایط ممکن گیر کرده و دیگران دارن کمکش میکنن

بخدا یکی از کسایی که کلی الان بهش پول دادم و همیشه هم ازم میگیره و همسرم کلی هواشو داره نزدیکترین کس ...

نکن عزیز من نکن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

خب لقمه اندازه دهنشون بر دارن،اسی تو رو خدا به خودت بیا ببخشید ها احمق نباش مثل من،من می‌تونستم خیلی ...

من توانایی نه گفتن ندارم...مگر اینکه از اینجا بریم هر چند میدونم بازم با تلفن پیدام میکنن

عزیزم هر ادمی خدا یه جوری افریده یکی گدا یکی دولتمند یکی مثلا کارگر ساختمون تو برف و سرما میدونه چطو ...

خودشون میفهمن بخدا اگه حرفی میزنم...تازه همین الانش خیلیا به همسرم برچسب خسیس میزنن چون هزار بار گفته آره بهشون یه بار گفته نه

من توانایی نه گفتن ندارم...مگر اینکه از اینجا بریم هر چند میدونم بازم با تلفن پیدام میکنن

بخدا میشه منم نمی‌تونستم نه بگم ولی من چشیدم مزه نداری رو دیدم رفتارشون رو یاد گرفتم بگم نه،ولی تو نزار خدایی نکرده مثل من بشی بعد تازه یاد بگیری بگی نه ،بببخشید اسی جان ببخشید واقعا توام مثل منی ،من یه احمق ساده بودم،وقتی کسی ازم درخواست پول میکرد گاهی قایمکی میدادم که پسمم ندادن،یا وقتی میخواستم به شوهرم بگم فلانی گفته پول اکه از خانواده بودن از خجالت میمردم تا وقتی بگم،الان چند وقت پیش فک کردن نازی قبلیم بهم پیام داد یکی پول داری بهم بدی سعید نفهمه گفتم نه ندارم هر چی داریم رو قسط و قرضامون داره میره

نکن عزیز من نکن

بخدا چند روز پیش یکشون زنگ زده بود گوشیم خاموش بود یه گوشی دیگه هم تازه گرفتم با یه خط دیگه که اونو پیدا کرده بود زنگ زد گفت فک میکنی پیدات نمیکنیم،زد به شوخی و خنده و گفت میشه اینقد پول بهم بدی زنم‌مریضه میخوام ببرم دکترمجبور شدم بدم بهش....خودشم کلا تو خونه خواب نمیره دنبال یه کار درست بعد شوهر بیجاره ی من تو گرما و سرما بیرون داره زحمت میکشه باید بده به اینا

بخدا میشه منم نمی‌تونستم نه بگم ولی من چشیدم مزه نداری رو دیدم رفتارشون رو یاد گرفتم بگم نه،ولی تو ن ...

بخدا الان دقیقا من خود خود شمام...میگن شوهرت نفهمه،یا وقتی میخوام به شوهرم بگم میمیرم از خجالت ولی مجبورم بخاطر اونا بگم،بخدا بخاطرشون منو شوهرم رومون تو روی هم باز شده،بدبختیه من اینه همشون قشنگ میدونن شوهرم درامدش چطوریه نمیشه بهشون دروغ گفت

بخدا چند روز پیش یکشون زنگ زده بود گوشیم خاموش بود یه گوشی دیگه هم تازه گرفتم با یه خط دیگه که اونو ...

از این به بعد یاد بگیر بگی نه تو رو خدا اسی دلت به حال زحمت های شوهرت بسوزه ،تو رو خدا یاد بگیر دلم برات میسوزه چون دقیقا مثل قبلا منی دلم میخواست همه رو راضی نگه دارم،فکر همه رو میکردم جز شوهر بیچارمو،الان اگه اون پولا رو جمع میکردم طلا میکردم خیلی زندگیم بهتر بود،فک کن من بعد بیست سال زندگی مشترک،تازه الان از صفر  شروع کردم،چون ورشکست شد ،همه پس انداز طلا هام رفت،الانم دیگه مثل قبل نمیتونم پس انداز کنم با دوتا بچه مدرسه ای این تورم ولی بقیه که از من قرض می‌گرفتن الان از من پیشرفته ترن سلامم علیک نمیکنن ،همین برادری که از قایمکی شوهرم کلی بهش پول دادم بی دلیل باهام قطع ارتباطه

از این به بعد یاد بگیر بگی نه تو رو خدا اسی دلت به حال زحمت های شوهرت بسوزه ،تو رو خدا یاد بگیر دلم ...

الهی بگردم...عزیزم انشالله خیر کارایی که کردی بلاگردون بچه هات باشه و خوشبخت وعاقبت به خیر بشن،دقیقا میدونم چی میگی ولی اینقد اعتماد بنفس پایینی دارم که میدونم تا آخر عمرم قدرت نه گفتن رو پیدا نمیکنم،همش دعا میکنم خدایا یه چیزی به اینا بده که این فشار از روی من بر داشتشه

دقیقا من از اینکه پشت سرمون حرف بزنن خیلی میترسم،همیشه میخوام همه رو راضی نگهدارم،بخدا همینحوریشم یه ...

خیلیا رو ده بار کمک کنی ، یکبار نکنی ، جوری اون یکبارو یادشون میمونه که انگار اصلا هیچوقت کاری براشون نکردی.

واقعا زندگی خودتو برای حرف مردم خراب نکن .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
الهی بگردم...عزیزم انشالله خیر کارایی که کردی بلاگردون بچه هات باشه و خوشبخت وعاقبت به خیر بشن،دقیقا ...

اسی دلم میخواد پیشم بودی اینقدر میزدمت میزدمت تا به خودت بیا،یه بار بگو نه اونقدرم سخت نیست بخدا،تورو خدا بگو نه ما فقط مورد سو استفاده قرار میگیریم،به داداشم که کرایه خونه ای که دانشگاه می‌رفت رو گاهی من میدادم،موقع بی پولی ازش سیصد گرفتم تو جمع به شوهرم رو کاغذ نوشته بود داده بود فلانی سیصد تومن رو بده،جلو مادرم گفت من به کسی پول نمی‌دم حالا کار دیگه ای از دستم بر بیاد میکنم،حالا فک کن من تو بدترین شرایط مالی این حرفم از کسی که کلی کمکش کردی بشنوی داغون میشی،از اونورم خنده ریز مادرت رو ببینی که از غروره که پسرش پولدار شده،اسی نه گفتن سخت نیست،بدون خجالت اکه کسی گفت پول بگو فلانی هنوز اون پولمو پس ندادی من روم نمیشه به شوهرم بگم پول من که پول در نمیارم اختیاری ندارم