2777
2789
عنوان

خسته ام از پولداری همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4056 بازدید | 123 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه هر کی داشته باشه باید مفتی بده به بقیه بگو گوتون رو گم کنید

بنده خدا همسرم له شده بسکه زحمت میکشه،میگه بابا اینقد کار میکنم که به آرزوام برسم چرا اینا ولم نمیکنن

میدونن داریم چون کار همسرم جوری هست همیشه پول خوب میاد بحسابش جریان کارشو میدونن

خب بفهمن

چرا باید پول داد که برگشتی نداره؟

مگه شوهرت برای بقیه کار میکنه و درآمد داره

بگین دیگه به کسی پول قرض نمیدیم چون زیاد زخم خوردیم از بقیه

لاقل یکیتون باید بفکر باشه و جلوشون وایسه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
باورتون میشه...هیچوقت لباس درست ندارم حتی طلا ندارم از بس تا یه پول از همسرم میگیرم که برم یچی براخو ...

دیگه کاری نداره طرف میگه من پول نقد ندارم دارم با سرمایم کار میکنم نمیتونم قرض بدم هووف من اینقدر دور و برم پولدار هس ولی مدام با پولشون دارن کار میکنن پول نقد نگه نمیدارن

اسی ببخشید بنظرم شما خیلی اعتماددبه نفس پایینی داری که به هر خواسته ی دیگران بله میگی روی خودت کار کن برو روانشناس یا خونه ت ببر شهر دیگ ارتباطتت کم کن 

و با پول هاتم یه خونه زمین پس انداز کن شوهر بنده خدات که پول از اسمون براش نمیاد بدی دست فامیلات زحمت میکشه

باورتون میشه...هیچوقت لباس درست ندارم حتی طلا ندارم از بس تا یه پول از همسرم میگیرم که برم یچی براخو ...

فکر میکنم یکی مسلسل بده دستت و بگه برو دیگران رو بکش هم نتونی بگی نه! میگی نکنه ناراحت شه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

اسی توام یه احمقی مثل من،دقیقا منم همین بودم همه رو پول دادیم بخدا خیلی کمک کردیم خیلیییییییی،پول درس و دانشگاه،پول گرفتن لوازم کار ،پول اجاره خونشون رو دادیم ،یه مدت بخاطر کار شوهرم بخدا کم آوردیم همین هابی که از ما پول می‌گرفتن انکار ما رو نمی‌شناختن،خدارو هزار بار شکر اون اوضاع یک ساله تمام شد الان وضع مالیمون خوب شد باز همون آدما دور من جمع شدن گفتن پول بده گفتم ندارم باورت شاید نشه حتی گفتن ششصد تومن گفتم ندارم،فهمیدن دارم ندادم ،چون واقعا من دیدم این آدما وقتی تو کم بیاری همه ی خوبی هات یادشون میره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

تا وقتی یاد نگیرید حرف دیگران براتون مهم نباشه به نظرم اصلا وارد زندگی نشید .

دقیقا من از اینکه پشت سرمون حرف بزنن خیلی میترسم،همیشه میخوام همه رو راضی نگهدارم،بخدا همینحوریشم یه جاهایی همسرم نه گفته کلی حرف پشتمونه،به همشون کمک کردیم ولی اگه یه بارشو گفتیم نه آبرومونو همجا بردن

خیلییییییییی اشتباه میکنی شما مثل خانواده شوهر منی .. که تا وقتیکه از بقیه اوضاعشون بهتر بود و پول دستشون بود همش کمک این کمک اون فکر پیشرفت خودشون نبودن ب چیزایی که میخواستن نرسیدن استفاده شو نبردن حالا همونا یکم اوضاعشون بهتر شده کلاس میذارن براشون .... 

اسی اگه واقعا شرایطشو دارید کمک کنید خیلی خوبه 

ولی اگه خودتون اذیت میشید بهتره یه جوری ردشون کنید 

اصلا هم قرار نیست دروغ بگی مگه نمیگی همه ازت میگیرن 

به یه نفر که دادی نفر بعدی که  بهت گفت بگو حقیقتا همین چند روز پیش یه نفر دیگه بهم‌ گفت بهش قرض دادم دستم خالیه 

یا مثلا پولاتونو واسه چیزایی که میخواید سرمایه گزاری کنید مثلا خونه بخرید بگید قسط داریم 

یا مثلا یه مبلغی قرض بده که اگه برنگردوندن بهت فشاری وارد نشه 

مثلا اگه گفت ۲۰ میلیون میخوام بگو شرمنده ۲۰ میلیون ندارم ولی مثلا در حد ۵ میلیونشو میتونم قرض بدم

بنده خدا همسرم له شده بسکه زحمت میکشه،میگه بابا اینقد کار میکنم که به آرزوام برسم چرا اینا ولم نمیکن ...

بگو عزیزم بانک فلان خیابون و کمیته امداد ها جای دیگه هس هر کی ازت قرض خواست یه جوری جوابش رو بده که تا آخر عمر فراموشش نشه