این مطالب جمع کردم اینجاتواین تاپیک هرکس دوست داشت انجام بده
برامنم دعاکنید.فاطمه هستم
این مطالب یه تاپیک بودکه یکی از کاربرها گذاشت
انجام بدین به امید خداباردار میشین
❤❤❤❤❤❤❤
موضوع بحث: بجای انتظار برانی نی وپول دکتردادن اینکارارو انجام بدین
سلام
میخوام تجربه خودمو وچندین نفر که منتظر نینی بودن روبگم بهتون
اگه نتیجه دیدین براحاجت دلم دعا کنید
این کارارو اگه دقیقا انجام بدین مطمین باشید توسه ماهه اول باردارمیشید مطمین باشید
مشهدیای عزیز هم میتونین برین پیش این خانومی که من رفتم برا بارداری ودستوراشوالان مینویسم
دوستای گلم لازمه بارداری رحم گرمه... رحمی که سرد باشه نمیتونه بچرو قبول کنه وبچه سقط میشه تودوران پری باید مواظب خوردو خوراک بود شاید باورتون نشه من توی اخرین پریودیم فقط و فقط شاموناهار وصبحانه کاچی خوردم که دستورشو میگم
1.توپریودی به هییییییچ وجه میوه نخورید به هییییییییچ وجه مخصوصا سیب
2.ازخوردن لبنیات روغن نباتی ومایع و ماکارانی توپریودی بشدت پرهیزکنید
3.اصلا با اب سرد خودتونونشورید وحتی الامکان سریع خودتونو بشورید ینی تودسشویی یکساعت نشینید بااب خودتونوبشورید توپریودی اصلا حموم نرید
4.ازروز اول پری تا هفتم پری هرروز هم خودتون وهم همسرتون کاچی بخورید حالا دستور کاچی:هل سبز بادیون رازیانه تخم هویج سیاهدانه چهارزیره زیره سبز زیره سیاه عروس پشت پرده ناخونک تخم شوید زردچوبه ازهرکدوم 50 گرم باهم پودر کنید و مخلوط کنید وهرروز تو کاچیتون یه قاشق بریزید
برای کاچی هم دوقاشق ارد گندم اعلارو باروغن زرد گوسفندی یا کره ی گوسفندی خوب تفت بدید یه قاشق ازون پودرا بریزید بعد اب اضافه کنید بهش و نبات که بشه مث حلوا ولی شل تر اینو هرروز بخورید عالیه قشنگ تغییرات بدنتونو میفهمید
5.زاج سفید بگیرید ازروز هفت پری که تموم شد سه شب متوالی قبل خواب هشت تا دونه حتماا هشت تا بزارید داخل واژن ولی قبلش حتماااا زیرتون چیزی پهن کنید یا کهنه بزارید توشرتتون چون بقدری ازتون اب و عفونت میاد که خودتون تعجب میکنید حتی اگه علایمی نداشته باشید صبح که پاشدین کمربه پایین بشورید فقط و بعدش حتما حتما عنبر نسارا دود بدین که عفونتارو بکشه پایین وخشک کنه عفونتو درضمن عنبرنساراکیست و ازبین میبره وباعث میشه که رحم برای بارداری اماده شه
6.توکل پریودیتون حداقل روزی یبار عنبر دود بدین هم خودتون هم شوهرتون
7.ازروز چهارتا هفت یا هشت پری بادکش کمروتخمدان انجام بدین
8هرروز تخم هویج دم کنید ازروزاول پری تااخر پری تخم هویج بهش میگن تخم تخمک ینی برای بزرگ شدن تخمک عالیه و کیفیتشون وبرای اونایی هم که فولیکول با کیفیت ندارن توصیه میشه ولی بشدت گررررررمه وپسرزا
9.ازروز نهم پری برید برای اقدام ودیگه هیچکاری انجام ندین ینی هیچ داروگیاهی ای نخورید فقط اقدام وزندگی معمولی بعد نزدیکی ده دقیقه پاها بالا و بعدشم تاصب پانشین
10.اگه میتونید توی پریودی دنبه گوسفند باخرما بکوبونید بزاری رو تخمداناتو ورحم عالیه ورحم گرم میکنه
11.دوستایی که اینارو انجام میدن احتمال خیلی خیلی زیاد نینیتون پسر میشه
12.اگه دقیق و موبه موانجام بدین مطمین باشید تا سه ماه نشده باردارمیشید من ماه اول باردارشدم
یادمه چند وقت پیش یکی از دوستام ای وی اف کرد وسه تاجنینشو ازدست داد
مدتی این دستوراتو انجام داد که رحمش اماده بشه بره دوباره جنین بکاره ولی به صورت طبیعی باردارشد بعد چندسال
دستور غذایی به این شرح است که:
هر روز صبح از هفتم قاعدگی خانم تا ۷ روز صبحانه را تخم مرغ رسمی سرخ شده در پیاز سرخ شده با روغن زیتون قرار دهد(آقا). (۵)هر روز یک لیوان شیر گاو طبیعی که یک قاشق غذا خوری عسل خوب در آن مخلوط شده باشد مصرف شود(آقا و خانم). (۶)۳۰ گرم عسل ملکه (ژل رویال) را در نیم کیلو عسل خوب مخلوط کنید و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری و ۷ عدد سیاه دانه (آقا و خانم).غذای شیر و گوشت را هفته ای دو مرتبه استفاده کنند بسیار تقویت کننده است.
تذکر این نکته هم بسیار با اهمیت است که اصلاح تغذیه و مواد غذایی که امروزه بسیار وضعیت بدی پیدا کرده است در این مسئله تاثیر زیادی دارد و اعتقاد جدی ما در طب اسلامی این است که برای برنامه بلند مدت باید این خواسته از طرف مردم و این دغدغه از طرف مسئولین پیگیری شود که روند تغذیه ما اصلاح شود.
نکته دیگری که تذکری جدی به شمار می رود و باید در دستور کار همه ما قرار بگیرد قطع استفاده از دارو های شیمیایی است چرا که طبق تحقیقات اساتید طب اسلامی یکی از بزرگ ترین ضربه ها بر بدن انسان و ایجاد مشکلات متعدد از جمله زیاد شدن نازایی استفاده از داروهای شیمیایی حتی در موارد ساده مثل سرماخوردگی و… می باشد. و این بحث نیاز به توضیحات مفصلی دارد
من یه دوست افغانی داشتم اون گفت یه دوستم 20 سال باردار نشد همه دارو ودرمون رو انجام داد اما انگار نه انگار بعد فهمید مشکل از نافش بوده یه زن مسن نافش روجاانداخت باردار شده این حرفو دکترا رد میکنن مثل طب سنتی
اماواقعیت هست گفت تو زمان پریود چیز سنگین بلند کردن و سردی زیاد باعث میشه ناف بی جا شه چون بچه با بند ناف مادر در ارتباط هست جنین تشکل نمیشه اگه دیدن هیچ مشکل ندارین و باردار نشدین یه امتحان کنین بد نیست منم باور نمیکردم اما راست بود منم رفتم پیش اون زن سه بار نافم رو دید همون ماه باردار شدم کلی دارو درمان کردم اما خدا اون زن رو وسیله کرد خیلی زنا پیشش میاد حتی از کشور های خارج اون ماه سه زن با من یه جا آمده بود اوناهم باردار شدن باور کنین راست هست واسه این گفتم که یه بار فک کنید