2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل جسمی که تنبلی تخمدان دارم دیر باردار می شم ،اما در کل از نظر مالی و روحی وضعیت مون متوسط رو به ...

بابا تو نگران اختلاف سنی ۸ سالی منو داداش کوچیکم ک بچه سومی هست ۱۸ سال اختلاف سنی دارم خیلیم عالیه اتفاقا چ بزرگ‌تر بشیم بیشتر میدوستیم نی نی😂💔

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یه وقتایی عاقل یه وقتایی برعکسش .اما کلا لوس نیستن

خوبه دیگه بچه ۸ ساله همینه .من خودم ۸ سالم بود که خواهرم به دنیا آمد خیلی دوسش داشتم حضورش برام خیلی خوب بود وهست انشالله برا بچه های توهم اینجورباشه 

منم الان پسر اولم ۸ سالشه ،پسر دومم ۴ سال ،احتمالا تا باردار بشم و به دنیا بیاد یه ۲ سالی هم رو سن ش ...

بابا تا اون موقع ۱۰ و ۶ ساله میشن خیلیم عالیه مگ نمیگی شاغلی بچه ها هم اون موقع بزرگ‌تر با درک تر میشن کوچیکه احتمالا بره پیش یا کلاس اول دیگه راحت میشی خودت و نی نی 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

شما خودت چند سالته؟ نظرت در مورد بچه ی سوم چیه ؟

۱۹ سالمه دوتا داداش دارم ۱۰ و یک ساله 

هر کدوممون با بعدی ۹ سال اختلاف داریم 

رابطه امون خیلی عادیه نه زیاد دوست داریم نه خیلی دعوا 

با بزرگه گاهی دشمنیم گاهی رفیقم

با کوچیکه من ک عاشقشم ولی مزاحم درس خوندنم هست اذیت میکنه پشت کنکوریم دلم میخواست کاش دو سه سال زودتر به دنیا میومد تا هم از کنارش بودن لذت میبردم هم به درسم میرسیدم

داداش بزرگمم با کوچیکه خوبه دیگه ۱۰ سالشه احساس خاصی نداره عادی گاهی باهاش خوبه بوسش میکنه نازش میکنه گاهی بی توجه

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

مشکل جسمی که تنبلی تخمدان دارم دیر باردار می شم ،اما در کل از نظر مالی و روحی وضعیت مون متوسط رو به ...

سلام طب اسلامی برا تنبلی تخمدان دارو داره اگه اطلاعی درموردش ندارین تاپیکمو بخونین

برای دختر دار شدن هم چند راهکار هست من دوتاش یادمه یکیش اینکه خانم کاسنی بخوره یا سبزی تازه اش اگه گیر نیومد خشک و اسیاب شده اش طب اسلامی داره و نیت اسم فاطمه