2777
2789
عنوان

من دارم از فکر کنکور دیوونه میشم 😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
ببین دوست عزیز یازدهمی ،الکی از الان غصه نخور ، منم سال پیش همین کارا رو میکردم، درس نمی‌خوندم بعدش ...

نهایی ها سخت بود؟؟

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایی ها سخت بود؟؟

خیر اتفاقا چقدم راحت بود ، ولی چون منه گاو پارسال بین تستی خوندن‌ و تشریحی خوندن مونده بودم ، و از آخر نه تستی خوندم و نه تشریحی و فقط فکرمو مشغول کرده بودم ، بعدش به خودم اومدم دیدم عع امتحان های نهایی شروع‌ شده ، همه میرفتن با خوشحالی از جلسه میومدن بیرون که چقد خوب بود ،اما‌من چون درست نخونده بودم و همه شب امتحانی بود ، همه رو گند زدم، البته بجز زبان چون کلاس رفته بودم تونستم ۲۰ بگیرمش ، ولی بقیه خیلی خرابببب:)، الآنم امسال باید هم یازدهم رو ترمیم کنم هم امتحانای دوازدهم رو بدم.... فکرشو بکن باید دوتا دینی بخونم🤦🏻‍♂️💔🥲

منم شرایط شما رو دارم 🥲الان بنظرت روزی چق تست بزنم خوبه

ببین به تعداد تست نیست ، برای یه یازدهمی روزی ۹۰ تا زیادم هست..... سعی کن (ببخشید یکم راحت میگم) مثل آدم از الان بخونی و خودتو هم درگیر فکر ها و افکارات مضخرف نکنی ، 

الآنم اصلا دیر نیست ، به راحتی میتونی نهایی ها رو ۲۰ بگیری و خیالتو راحت کنی،

زیاد فکرتو درگیر تست ها نکن، نهایی از رگ گردنت بهت نزدیک تره....:)