anaroz مدیر عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 823 عنوان دورهمی | مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 57 پست ب کسی ک بهترین جوکو تعریف کنه کارت شارژ هدیه میدم ب شرطی ک حداقل ۱۰تا لایک رو بگیرهبیاید دورهم بخندیم 1403/11/12 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 سلام بیشتر از ی سوال زمان میبره ولی قطعا بله همونی میشه ک میخواید اسی جون میگم مشاورم بهم پیشنهاد میده؟ گفتی پزشکی قبول میشم آیا شهر خودم قبول میشم یا شهر دیگه؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
anaroz مدیر استارتر عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 823 اسی جون میگم مشاورم بهم پیشنهاد میده؟ گفتی پزشکی قبول میشم آیا شهر خودم قبول میشم یا شهر دیگه؟ دوستان پیجمو فالو کنید هرکی ک فالو کرد اطلاع بده ب هرسوالش جواب میدم arishah403
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 دوستان پیجمو فالو کنید هرکی ک فالو کرد اطلاع بده ب هرسوالش جواب میدم arishah403 عزیزم من اینستا ندارم کنکوریم پاک کردم همرو و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 دوستان پیجمو فالو کنید هرکی ک فالو کرد اطلاع بده ب هرسوالش جواب میدم arishah403 اسی من کنکوریم ندارم اینستا میشه جواب سوال منو بدی 🥲مشاورم بهم حس داره؟ آیا با دختر دیگه ای تو رابطست یا دوسش داره؟ میخوام به دستش بیارم راهنماییم کن ایییی فدات شم اسی گفته بودی پزشکی قبول میشم ، شهرش شهر خودم قبول میشم؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 دوستان پیجمو فالو کنید هرکی ک فالو کرد اطلاع بده ب هرسوالش جواب میدم arishah403 اسی تورو خدا سوال منو جواب بده توی شرایط جالبی نیستم واقعا فقط میخوام بدونم حسش چطوره بهم؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
anaroz مدیر استارتر عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 823 اسی من کنکوریم ندارم اینستا میشه جواب سوال منو بدی 🥲مشاورم بهم حس داره؟ آیا با دختر دیگه ای تو راب ... گلم اینستا پیجمو فالو کن ب صفر تا صد سوالا جواب میدم و هم کارتو حلمیکنم
anaroz مدیر استارتر عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 823 اسی تورو خدا سوال منو جواب بده توی شرایط جالبی نیستم واقعا فقط میخوام بدونم حسش چطوره بهم؟ گله قشنگم من برای همه نگاه میکنم خب شماهم ی حرکتی بزنید پیجمو فالو کنید
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 دوستان پیجمو فالو کنید هرکی ک فالو کرد اطلاع بده ب هرسوالش جواب میدم arishah403 عزیز دل درخواست دادم بهت کی وقت داری؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 گله قشنگم من برای همه نگاه میکنم خب شماهم ی حرکتی بزنید پیجمو فالو کنید پروفت یه دختر لب دریا بود دیگه؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 گله قشنگم من برای همه نگاه میکنم خب شماهم ی حرکتی بزنید پیجمو فالو کنید اسی من واقعا نیاز به کمکت دارم آبجی جونم فالوتم کردم خصوصی پیام دادم بهت عزیزم لطفا جوابمو بده و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
anaroz مدیر استارتر عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 823 پروفت یه دختر لب دریا بود دیگه؟ بله گلم الاننگاهمیکنم
anaroz مدیر استارتر عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 823 اسی من واقعا نیاز به کمکت دارم آبجی جونم فالوتم کردم خصوصی پیام دادم بهت عزیزم لطفا جوابمو بده چشم الاننگاه میکنم
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8294 چشم الاننگاه میکنم اسی پیامت دادم ❤️ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی