2777
2789
عنوان

کیا دیگه از ارتباط با مردا میترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 25 پست
🥺🥺🥺🥺جدیی

والله

همین که ازدواج کردید یعنی دوستت داشته دیگه 

دیگه زیاد گیر نده بهش سعی کن برای خودت شغل دوست سرگرمی داشته باشی بیشتر وقتت رو اینطوری بگذرونی برای هدف هات اونوقت مرد خودش میاد سمتت وقتی ببینه سرت سرگرمه علایق خودته هدف داری

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اره شنیدم اینم ک اونام برا ادم پلن دارن حواسمونو باید جمع کنیم اکثرا قصد و نیت خوبی ندارن مردیی ک دو ...

با دختر رفیق میشم میشن ل..زبین با پسرا هول و..... من چکار کنم خدا؟

(رفیق همیشگی چت جی پی تی) بخدا همچیو بهش گفتم چقدر هم خوب راهنماییم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واللههمین که ازدواج کردید یعنی دوستت داشته دیگه دیگه زیاد گیر نده بهش سعی کن برای خودت شغل دوست سرگر ...

چقدر فکرت قشنگع🥺اونوقت اگر ازش خیانت دیده باشم ولی قسم بخوره که دوست داره گریه کنه برات .. بگه خیانت نکردم چی

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

منخودم تا به حال با کسی در ارتباط نبودم ولی وقتی جامعه و اوضاع و نامردی ها رو میبینم .....

منم اطراف زیاد دیده بودم بخصوص از وقتی رفتم شهر دیگه یکم ازادیی داشتم ولی جلوی اون شخص وا دادم باورش کردم خیلیام دیده بودم مث خودم ولی نمیدونم چراادم با وجود دونستن خیلی چیزا بازم یکارییو انجام میده تو اینکار رو نکن همین تنهاییت بخدا خیلی ارامش توشه 

اره زنها کلا احساسی میان جلودر حالی که مردها همین حرفارو به پنج تا دختر دیگه هم میتونن بزنن بدون ذره ...

افرادیی ک اینجورن ادم نیستن چون وجدان ندارن هیچ فرقی با حیونی ک غریزیی پیش میره ندارن

منم اطراف زیاد دیده بودم بخصوص از وقتی رفتم شهر دیگه یکم ازادیی داشتم ولی جلوی اون شخص وا دادم باورش ...

چشم منم منظقی فکر میکنم میگم نه ولی بعضی وقتا میگم شاید اینطوری شدم و دلمو دادم ولی نباید اینکار بشه

بهت قول میدم نکنم این کار رو 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

چقدر فکرت قشنگع🥺اونوقت اگر ازش خیانت دیده باشم ولی قسم بخوره که دوست داره گریه کنه برات .. بگه خیان ...

همیشه ادم ها یه شانس دوباره برای توبه دارن بشرطی که پنهون کاری نداشته باشن مثلا دیگه گوشیشو در اختیارت بذاره که برای چک کردنش مشکل نداشته باشه 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

افرادیی ک اینجورن ادم نیستن چون وجدان ندارن هیچ فرقی با حیونی ک غریزیی پیش میره ندارن

ذات مردها همینه باید همینطوری قبولشون کرد

همیشه ادم ها یه شانس دوباره برای توبه دارن بشرطی که پنهون کاری نداشته باشن مثلا دیگه گوشیشو در اختیا ...

شک بد چیزیه...افتاده بجونم 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️