۴ هفته اس ک با شخصی ک قول قرار ازدواج داشتیم تموم کردیم تاالان دوتا پیشنهاد تو موقعیت همین ادم داشتم ولی واقعا دیگه از مردا ترسیدم حس میکنم همه قصدشون گول زدن ی دختره حس میکنم خیلی کم پیش بیاد واقعا ی مرد ی دختر رو بخواد ولی ما دخترا یا وارد رابطه نمیشیم یا از دل و جون مایه میذاریم
دیگه زیاد گیر نده بهش سعی کن برای خودت شغل دوست سرگرمی داشته باشی بیشتر وقتت رو اینطوری بگذرونی برای هدف هات اونوقت مرد خودش میاد سمتت وقتی ببینه سرت سرگرمه علایق خودته هدف داری
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منخودم تا به حال با کسی در ارتباط نبودم ولی وقتی جامعه و اوضاع و نامردی ها رو میبینم .....
منم اطراف زیاد دیده بودم بخصوص از وقتی رفتم شهر دیگه یکم ازادیی داشتم ولی جلوی اون شخص وا دادم باورش کردم خیلیام دیده بودم مث خودم ولی نمیدونم چراادم با وجود دونستن خیلی چیزا بازم یکارییو انجام میده تو اینکار رو نکن همین تنهاییت بخدا خیلی ارامش توشه