2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 19 پست
واسه ازدواج سن دقیقی مطرح نیستبه شرایط مالیبلوغ فکریاجتماعی اقتصادیبستگی داره

سن ازدواج اتفاقا مطرحه عزیزم 

ادم باید به حداقلی رسیده باشه 

بلوغ عقلی همیشه ادما وقتی یه سال بزرگتر میشن به عقب نگاه می کنن می بینن که همین یه سال پیش چه کار های بچگانه ای کردن!

در بهترین شرایط و خانواده هم باشه چه دختر و چه پسر زیر ۲۵ تقریبا سلایقش مدام عوض میشه و به ثبات نرسیده 

حالا هر چه قدرم ما بگیم در خانواده و جامعه درستی بزرگ شده باشه که توی ایران یکم شک برانگیزه این موضوع ...

در کل ما نقد و به نسیه نمیدیم 

ازدواج پسر زیر ۲۸یا ۲۷ کاملن غلطه ... 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
سن ازدواج اتفاقا مطرحه عزیزم ادم باید به حداقلی رسیده باشه بلوغ عقلی همیشه ادما وقتی یه سال بزرگتر م ...

من یک نفر و می شناسم که ۲۲ سالشه

ولی چنااان بالغ و عاقله که فکر می کنی ۳۰ سالشه

حرف روانشناسی و که نمی شه به راحتی نقض کرد

تو روانشناسی حتی می گن به این نگاه نکنین تفاوت سنی هاتون ۵ ساله یا ۳ سال یا همسن

به تفاوت عقلیتون نگاه کنید

بله خواسته ها تغییر می کنه چون شرایط تغییر می کنه

قطعا من با ملاک هایی که ۱۸ سالگی داشتم 

اصلا ازدواج نمی کنم

و متاسفانه بالا رفتن سن انقدر سخت گیر شدم که بیشتر خواستگارای هم سطح خانوادم و رد می کنم

و خودمم خسته شدم

از سک طرف دوست دارم ازدواج کنم

از یک طرف هم این افراد و در سطح خودم نمی بینم

و می دونم

حتی خواستگارهایی که الان باهاشون صحبت می کنم هم به راحتی تو سن بالاتر از الانم رد می کنم

در روانشناسی گفته شده به سن شناسنامه توجه نکنید

به سن عقلی 

و بلوغ توجه کنید

به خاطر همینه تو روانشناسی برای همه یک نسخه واحد نمی پیچن

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک نفر و می شناسم که ۲۲ سالشهولی چنااان بالغ و عاقله که فکر می کنی ۳۰ سالشهحرف روانشناسی و که نمی ...

تاییده بلوغ عقلی هم مهمه کی تعیین می کنه این ادم بلوغ داره 

معیار های شما ؟

شاید ادمی که لحاظ شما عاقل و بالغه از نظر من افکارش بچگانه و کاملن خام باشه 

بازم نیگم باید ادم برای ازدواج حداقل سن رو داشته باشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
تاییده بلوغ عقلی هم مهمه کی تعیین می کنه این ادم بلوغ داره معیار های شما ؟شاید ادمی که لحاظ شما عاقل ...

خوب روانشناس ازدواج برای چیه؟

روانشناس با شما و اون اقا صحبت می کنه

تست شخصیتی ازتون می گیره

و بهتون می گه شما در مورد این موارد خیلی باهم اختلاف دارین

و ازدواجتون درست نیست

یا میزان شباهتتون بالاس

می گه ازدواجتون اشکالی ندارع

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

خوب روانشناس ازدواج برای چیه؟روانشناس با شما و اون اقا صحبت می کنهتست شخصیتی ازتون می گیرهو بهتون می ...

ببین هیچ ادمی نیست که با ۲۰تا یا ... سوال بشه شناختش و گفت این دو نفر مناسب ازدواج باهمن 

کلن این موضوع رو زیر سوال نمی برم 

دارم درباره کل ادم صبح می کنم 

ادم فقط با یه چیز شناخته میشه اونم زمان 

یه ادم ۲۴ ساله اونم در دهه سوم زندگیش هر سالش به حدی ارزشمنده که  قراره تجربه هایی متفاوت رو داشته باشه و قطعن ادم ۲۵ ساله خیلی پخته تر از ۲۴ ساله و ۲۶ ساله پخته تر از ۲۵ ساله است 

این موضوع بشدت در دهه سوم موثره وتجربه به آدم می فهمونه دقیقا از زندگی می خواد و چه تایپی داره 

۲۴ سالگی که من الان خودمم هستم و از لحاظ خیلی ها و اون تستی که شما میگی ای کیو بالایی دارم ،حقیقتا جسارت ازدواج رو به خودم در این سن نمی دم 

با توجه به این نکته که بلوغ عقلی خانم ها زود تر از اقایونه 

من تظرمو گفتم برای همین هر چه قدر هم لین اقا عاقل باشه بازم از تظرم من مناسب ازدواج و زندگی مشترک نیست 

شاید خواست من از زندگی و ازدواج خیلی با شما متفاوت باشه ولی منم هنوز سر نظر خودم هستم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...