mohhhhhhhhhhhhh مدیر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1116 عنوان اصلاح سبک🌱💚 | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 20 پست بچه ها کیا اصلاح سبک ب روش فلورا انجام دادنزیر نطر کدوم مامامشکلتون چی بود و جواب داد؟ منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔 1403/11/11 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97069 چقدر آگاه و بفکر واقعا افرین مرسی عزیزمراستش انقدر بیماری مزخرفی یه جورایی قید ازدواج هم زدم میترسم بعدش طرف بچه دلش بخواد و من نتونم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1116 مرسی عزیزمراستش انقدر بیماری مزخرفی یه جورایی قید ازدواج هم زدم میترسم بعدش طرف بچه دلش بخواد و من ن ... نه عزیزم نهایت کارت اینه تخمکاتو فریز میکنی من زیاد دیدم میان برا این بیماری فریز میکنن ک بعدا بچه دار بشن ولی انشالله با همین روش درمان میشی منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97069 نه عزیزم نهایت کارت اینه تخمکاتو فریز میکنی من زیاد دیدم میان برا این بیماری فریز میکنن ک بعدا بچه د ... قربونت برم آره درسته ولی خوب هر روشی بخوای بری دردسرهای خودشو دارهچی بگم تا ببینم چی میشهمرسیگلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1116 قربونت برم آره درسته ولی خوب هر روشی بخوای بری دردسرهای خودشو دارهچی بگم تا ببینم چی میشهمرسیگلمعزیز ... نگران نباش بدون استرس درمان کن فقط والا مام ک بظاهر سالم بودیم الان شده اینکه ناباروریم منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97069 نگران نباش بدون استرس درمان کن فقط والا مام ک بظاهر سالم بودیم الان شده اینکه ناباروریم آره درست میگیهیچی قابل پیش بینی نیستش واقعاامیدوارم شنا هم به آرزوت برسی زودتر و مادر بشیگلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1116 آره درست میگیهیچی قابل پیش بینی نیستش واقعاامیدوارم شنا هم به آرزوت برسی زودتر و مادر بشیگلمعزیزم مرسی عزیزم انشالله شمام به زودی خوب میشی در آینده ی مامان خوشگل برا بچه هات میشی منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔