2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
واقعا شرایطشو ندارم نه کسی هست نگهش داره؛ از نظر روحیم که داغون همسرمم مدام درگیر کارش هست بنده خداد ...

ممنونم عزیزم 💗

بزار سونو بدی به این چیزا فکر نکن 

هر اتفاقی ی حکمتی داره نگران نباش

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم همسرمم همینو میگهولی ای بیبی چکه که هاله ریز انداخت و شکمم ورم کرده ترس داارم فردا جمعه هست ...

برو یه بی بی دیگه بخر ببین اونم هاله میندازه؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

برو یه بی بی دیگه بخر ببین اونم هاله میندازه؟

دو روز بعدش زدم خیلی خیلی کم رنگ تر از قبلی بودبعد منم اینجوریم ک پریود هام سر هورمون و استرس شاید تا سه ماه عقب میوفته 

الان سه هفته عقب افتاده 

تایپکه برا یک هفته بعد از پریودی قبلیم بود 

بخدا انقد وحشت دارم از بارداری ک جرعت نمیکنم برم ازمایش بدم

اخه رابطه محافظت نشده هم نداشتم 

چون دانشجو هم هستم کلا خیلی کم همسرمو میبینم 

دو روز بعدش زدم خیلی خیلی کم رنگ تر از قبلی بودبعد منم اینجوریم ک پریود هام سر هورمون و استرس شاید ت ...

خب میگه محافظ نشده داشتی. احتمالش خیلیه. خب اگه نی نی بود دیگه هدیه ی خداست نگهش دار .دیگه وی میشه کرد. 

خدا خواسته.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خب میگه محافظ نشده داشتی. احتمالش خیلیه. خب اگه نی نی بود دیگه هدیه ی خداست نگهش دار .دیگه میشه کرد. ...

دعا کن که نباشه برام

تو پریودیم عذرمیخام لخته وحشتناک بزرگ و خونریزی زیااد بود پریودیمم بیشتر از همیشه بود 

ممنونم ازت مرسی ک وقت گذاشتی❤️❤️ 

دعا کن که نباشه برامتو پریودیم عذرمیخام لخته وحشتناک بزرگ و خونریزی زیااد بود پریودیمم بیشتر از همیش ...

ببین دقیقا اخرین پریودیت کی بوده؟بعد پریودیت رابطه کی داشتی

ببین دقیقا اخرین پریودیت کی بوده؟بعد پریودیت رابطه کی داشتی

روز اخر پریودیم ۲۸ دی بود 

ک همینجوری سه چهار روز بعدش بی بی چک 

زدم ک اصلا رابطه نداشتم تو اون سه چهار روز 

که دیدم حاله خیلی کم رنگ انداخت 

ولی دقت بکردی میدیدی حاله رو 

قبلش هم کلا رابطه خاصی نداشتیم نمیدونم بخدا گیج شدم 

روز اخر پریودیم ۲۸ دی بود ک همینجوری سه چهار روز بعدش بی بی چک زدم ک اصلا رابطه نداشتم تو اون سه چها ...

شاید کیست داری؟ میگن کیست هم داشته باشی مثبت نشون میده. یعنی اخرین پریودین دی بوده

شاید کیست داری؟ میگن کیست هم داشته باشی مثبت نشون میده. یعنی اخرین پریودین دی بوده

اره اخر دی

احتمال هم میدم کیست بوده 

چون لخته ها وحشتناک بزرگ وعجیب بود

بعد یه عکسی تو نت دیدم نوشته بود کیست تخمدان شبیه مال من بود کامل

برام دعااا کن فعلا نباشه تا چهار پنج سال دیگه اصلا قصدشو ندارم

وقتت رو هم خیلی دارم میگیرم