ازدواج و اشنایی مجاری نیست که! فقط یه سری شرایط اولیه میگن بعد از اون طریق میرن خواستگاری بعضیا فرمای سمی مینویسن ولی خب درکل بد نیست بنظرم همدیگرو باشرایطی که میخوان پیدا میکنن رل یابی هم نیست ازدواجه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
توتلویزیونم تبلیغشو میکرد تازهمن موندم ینی واقعا کسی هم پیدا میشه اینجوری ازدواج کنه
دوست من از سر ناچاری چون خانواده ی خوبی نداشت تو سایت همسر یابی ازدواج کرد بعد از چند سال جداشدن .کاملا توافقی
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
طرف نیومده بگه یکی بیاد بریم پی را بزنیم که .نیاد معیار ازدواجش و میگه که اگه کسی مطابق معیارشرپیاد ...
والا سایت همسریابی و پیج های اینستای هم هستن واس همسریابی . اما همین آخوندا اونو بد میدونن واس خودشونو خوب
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه