2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیت من رو گیج کرد هنوز دو خط یکرنگ نشدن ولی سونو مبگه تخمک ازاد کردی

خوب شما اقدام کن

منم با کیت گیج میزنم همش دو خط کمرنگ میفته اصلا محو نمیشه

سر در نمیارم

خدایا رهایم نکن😔

اخه من یبار رفتم سمت چپم بودیعنی همه اینجورین؟ نرمالش کدومهگفتم شاید سمت راستم فولیکول درست نمیکنه😂

نه عزیزم سمت چپ و راست نداره یبار سمت راستی فولیکول خوب میده یبار سمت چپی این خیلی مهم نیست مهم اینه که یه تخمک بالغ و خوب داشته باشی لوله ها باز بشه و روز تخمک گذاری رابطه داشته باشی اسپرمم خوب باشه بارداری صورت میگیره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

چقدر بعد امپول اقدام گنم؟

امپول رو همون شبی که سونو دادی بزن فردا شبش اقدام کن 

ولی میخوای شانس بارداریت بره بالا از روز ۱۰ پریودی یک شب در میون اقدام داشته باش تا ۱۶ پریودی 

بعدم اسپرم توی بدن تا چند روز زندس شما رابطه داشته باش اسپرم توی بدنت باشه ب محض ازاد شدن تخمکت انشالله میگیره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

نه عزیزم سمت چپ و راست نداره یبار سمت راستی فولیکول خوب میده یبار سمت چپی این خیلی مهم نیست مهم اینه ...

ی پست بود اینستا

میگفت  اسپرم که میره رحم  یا باید چپو انتخاب کنه یا راستو جالا مونده کجا باشه تخمکت

ممکنه اون قسمت که تخمک نداری بره

چروسه بارداری خیلی پیچیدست

بارداری هم خیلی سخته

من ۹ ماهه نمیشم 

خدایا رهایم نکن😔