2777
2789
عنوان

ده ماهه زایمان کردم و شوهرم …

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست
عجله نکن بذار بچت بزرگ شه درست میشه

نه دیگه گلم عادت میشه براشون

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

شیر دهی خیلی سختههههه منم وقتی شیر میدادم کلا جونم می‌رفت و حوصله شوهرم نداشتم کمتر حرف میزدم بیشتر ...

عزیزم😭

منم بشدت احساس افسردگی دارم روابطمون با اطرافیان خیلی کم و بد شده 

هیچکس درکمون نمیکنه که جقدر سختمونه توی شهر غریب

ده ماهشه بچم 

خیلی تنوع دادم بازم نمیخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خسته ام انگار ی کامیون از روم رد شده ذهنی جسمی داغونم اره بهم بگو ممنون میشم

می‌دونم شما اصلا به خودت نمی‌رسی دختر ، میفهمم آدم وقتی بدنش درد بکنه نمیتونه پاشه نه غذا درستی بخوره نه از پس بچه بربیاد

یه مقدار ارد نخود چی ، آرد جوانه گندم اصل، زنجبیل ، دارچین ، هل رسمی و هل باد ، قرص کمر ، تخمه خیار مشهدی (خشک شده و تمیز با پوست)،پودررنارگیل،مغز هر آجیلی میخای گردو پسته و بادوم هر کدوم تونستی بخری نداشتی هم اشکالی نداره.

گل محمدی خشک شده . نبات . رازیانه، تکه تخم خشخاش هم بزنی عالی میشه بده اسیاب آرد کنه 

هر روز صب یه قاشق غذا خوری هم خودت بخور هم بده همسرت 

حدود یک هفته میشه ،استخوان درد و درد بدن نداری انرژی داری 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

عزیزم😭منم بشدت احساس افسردگی دارم روابطمون با اطرافیان خیلی کم و بد شده هیچکس درکمون نمیکنه که جقدر ...

والا فامیل ما گفت از سه ماهگی سیر پاستوریزه داده به بچش اما کمکی ۱۰ ماهگی ک دیگه غذا میخوره کمتر شیر میخوره 

بیشتر بهش غذا بده تا شیر هم وزن میگیره هم اینکه شیر مادر دیگه بعد ۶ماه قوت نداره سیر نمیشه 

من فک کردم کوچیکه که خیلی اذیتی 

اسباب بازیاشو بنداز جلوش بازی کنه 

دختر من دوماه از بچت بزرگتره الان یکم بهتر شده مدیریت میکنم زندگیمو

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

جدی😭؟؟؟ منم میترسم عادت کنیم که حس میکنم کردیم بازم اوایل بهتر بودیم تا شش ماهگی بچم

شوهرت میبینه خسته ای افسرده ای شاد نیستی خودشو کنار می‌کشه بیشتر با بچه خودشو سرگرم می‌کنه 

باید قوی باشی گلم اتفاقا بهتر از روز اول میشه زندگیتون تو میتونی گلم 

سخته اولش ولی عادت میکنی ب این روال 

پاشو یه دسر ساده درست کن واسه شام دوش بگیر یه لباس مرتب بپوش 

یه نوع آرایش کن استقبال شوهرت برو با روی باز 

از شوهرت بخوا درگت کنه بهش بگو تو شرایط مناسبی نیستی 

بیشتر از اینکه ب فکر تمیز کاری خونه باشی به فکر خودت باشه با بچه کوچیک هیچ وقت خونه مرتب نمیشه 

از شوهرت درخواست کن با زبون خوش ک خسته و نمبرسی همیشه غذا آماده کنی یه وقتایی برا شام یا ناهار آماده بگیره