2777
2789
عنوان

فیلم جن سی

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 75 پست
واشما چی مگی دیگه

میگم چرا سوزنت گیر کرده وااااا

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

لابد دیده که میگممیدونم کارم اشتباههو اینکه برای بچه ی ده ساله واقعا همچین چیزی وحشتناکه

بدآموزی بدی داره 

شما سعی کن با عدم به رخ کشیدن و عدم استفاده ابزاری از این دستاویز مسئله رو از ذهنش پاک کنی چون با یادآوری و زنده نگهداشتن این مسئله توی ذهنش ممکنه اصرار به پیگیری داشته باشه و در آینده به انحراف کشیده بشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایراد از خواهرتون نبوده اولا گوشی چرا دست بچه بوده ثانیا اشتباه کرده بچگی کرده کنارش باش خواهرجون اد ...

چقدر بادرک و فهم و عاقلین

چقدر پسراتون حوشبختن مادری مثل شما دارن

خداحفظتون کنه برای هم

خودش پیج داره و اینستاگرام داره 😐😐

خوب اشتباه ازشماست که اصلا اون گوشی داره 

پسر من یازده سالشه بهش گفتیم پول گوشی رابهد میدیم حتما دوسه برابر اما تابزرگ نشی گوشی نمیخریم چون گوشی خوب نیست وواقعا این کاررا براش کردیم 

شماهم برادرتونو با کلاس وورزش ودرس سرگرم کنید واز گوشی فاصله بگیره 

من خودم روان شناسم متاسفانه یا خوشبختانه تو اسیبهای اجتماعی کار می کنم علت خیلی فسادها الان همین گوشی هاست 

خواهشا فرهنگ خرید گوشی به علت اینکه بقیه دارند اینم میخواد را ترک کنید 

به بچه هاتون بزرگترین لطف می کنید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خوب اشتباه ازشماست که اصلا اون گوشی داره پسر من یازده سالشه بهش گفتیم پول گوشی رابهد میدیم حتما دوسه ...

کاملا درست ولی متاسفانه برادر اختیاری نداره در این موارد و بنده هم هیچ نقشی ندارم

آقا هستم

درسته حالت خراب شود چون خواهرشی و هیچ وقت آدم دوست نداره برای خواهرش اتفاق های بد بی افته برای همین عصبانی شودی شما خواهر بزرگی باید حمایتش کنی پشتش باشی نکه همش بکوبی توی سرش من خودم دوتا دختر خانم دارم بزرگه همسن شماست دختر دومیم تمام رازهای زندگیش دست خواهرش هست و اونم حواسش ب خواهرش هست خوب اگر دخترمم کاری میکرد اون ازش میترسید پس چطور میتونستیم نظارت داشته باشیم حالا با من راحت نیست اندازه ک دختر بزرگم با من راحته

به این فکر کن که خواهرت روزی چند بارررر آرزو میکنه تو وجود نداشتی بلکه دست برداری یزیدی مگه چته انقدر بچه رو عذاب میدی عقده ای چیزی داری؟ 

ولش کن بره عجب آدم کینه ای هستی بیچاره خواهرت دلم تاحالا برای یه بچه کباب نشده بود انقدر

ارزو میکنم یه اشتباهی کنی که یکی هی بزنتش تو سرت ببینی خوشت میاد

این نیز بگذرد...

ایراد از خواهرتون نبوده اولا گوشی چرا دست بچه بوده ثانیا اشتباه کرده بچگی کرده کنارش باش خواهرجون اد ...

دقیقا منم با خودم فکر کردم اینقد این بچه رو ترسونده و لرزه انداخته به جونش که اگه فردا روزی با تهدید بهش تجاوز شد 

جرات نمیکنه به خانوادش بگه. 

چون خواهر گرامیش تروما ساخته براش

کاملا درست ولی متاسفانه برادر اختیاری نداره در این موارد و بنده هم هیچ نقشی ندارم

اتفاقا برادر الگوی خوبی می‌تونه برای برادرش باشه .و یک دوست وهمراه خوب یا بد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶