2777
2789
عنوان

فیلم جن سی

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 75 پست
داداش منم ده سالشه توی اینستا میچرخه و کلمات جنسی و مستهجن هارو میبینه نمیدونم چیکارش کنم

داداش ده ساله یرشما وراباید گوشی داشته باشه 

حالا گاهی گوشی میدین مثلا بازی کنه چرا اینستاتون رمز نداره؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه خانم میشناسم به عنوان خاله که شده بود دایه عزیزتر از مادر مدام به خواهرزاده اش گیر میداد که خرابه و اخرش برا مادرش توله میندازه و باید جلوشو بگیریم و الان دخترش همون کارا رو میکنه و اصلا به رو خودش نمیاره و طبیعی جلوه میده زنین بدجور گرده

خب اون بچه بوده میفهمی بچه....،نفهمیده اینکارو کرده،چه قد ظالمی چه قدر اذیت و ازارش دادی تو این مدت ...

نه دیگه این بچه تر 

داره اون طفلکو شکنجه میده به خاطر اعصاب خودش.‌

خواهر منم همین کارارو کرد 

ازش بیزارم  همیشه ته دلم ازش بیزارم و حس میکنم میخاد زیراب بزنه . 

الان میگه نیاز به خواهر داره .

مگه وقتی من نیاز به خواهر بزرگتر داشتم اون همراهم بود؟ نه مثل اسی یه شکنجه گر خودخاه بود

حیف اسم خواهر رو بعضیا

کار بدی کرده اما بچست بهتره راهنماییش کنی بعنوان یه بزرگتر با این خرفات بیشتر سوق پیدا میکنه به این ...

اون اوایل که متوجه شدم باهاش صحبت کردم ولی با عصبانیت و تهدید واقعا حالم دست خودم نبود 

بهشم گفتم این قضیه تا ابد پیش خودم میمونه اگه گاهی تو دعوا تهدیدت کردم بدون از رو عصبانیته و این حرفا

انقد هم نزنش بوی گندش بلند میشه خوشت میاد ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

قسم خورده که دیگه سراغش نمیره ولی باز من یاداوری میکنم

ایراد از خواهرتون نبوده اولا گوشی چرا دست بچه بوده 

ثانیا اشتباه کرده بچگی کرده کنارش باش خواهرجون ادم از اندام خصوصیش فیلم نمیگیره ممکنه الان هرکس فیلم راببینه 

الان اون کسی هم که فیلم گرفته ازخودش کارش اشتباهه و......

طوری رفتار کنید که فردا حتی اگربهش تجاوز شد بگه خواهرم پشتمه خواهرم امینمه 

من الان با پسرهام طوری رفتار کردم که همه حرفهای اینجوریشونو میگن بهم 

خرابکاری کنند نمره کم بگیرن دوست بد داشته باشند یا کار بد ببینند بهم میگن اینجوری یک نظارت غیر مستقیم دارند منم دعوا وسرزنش نمی کنم باکمترین عکس العمل دورشون می کنم ازاون کار

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یوتیوب که فیلم جنسی نداره دوم اینکه بچه بوده نمیدونسته چیه و چه کار بدیه سوم کار شما تاثیر روانی منف ...

لابد دیده که میگم

میدونم کارم اشتباهه

و اینکه برای بچه ی ده ساله واقعا همچین چیزی وحشتناکه

۱۰ سالههه ؟! ببخشید ولی خودتون درست تربیتش نکردین 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**